Recensie: Flawa anti-transpiratie zooltjes || ****

 1. Emma

  Emma ACTIEF LID

  Berichten:
  95
  Ontvangen Likes:
  61
  Trophy Punten:
  79
  Flawa inlegzooltjes
  Op de beurs liep ik langs de stand van Flawa inlegzooltjes. Ik kende het product niet en was benieuwd naar de werking ervan. Flawa inlegzooltjes zijn zeer dunne inlegzooltjes met een hele aangename geur. ( niet chemisch) Ze werken tegen zweetvoeten en de bijbehorende stinkende schoenen werd er verteld.

  index.png
  Verkoopprijs € 9,85 incl. BTW

  Product
  Het ultradunne zooltje bestaat uit 4 lagen. De bovenlaag is ademende, huidvriendelijke fleece. De tweede laag is een sterke middenlaag gemaakt van absorberende, recylclebare watten die vocht opnemen. De volgende laag is geurverdrijvend, allergeen vrije parfums en actieve stoffen helpen om de schoenen fris te houden en voorkomen zweetvoeten en schimmels. De onderlaag is een antisliplaag voor een goede grip in de schoenen.


  Gebruik
  De ultradunne zooltjes gebruik je 7 dagen in de schoenen, daarna vervang je ze voor een nieuw paar. Na een aantal weken kun je er langer mee doen, en heb je dus minder zooltjes nodig. In een verpakking zitten 8 zooltjes, de verkoopprijs inclusief BTW is €9.85. De zooltjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten in zwart of wit.


  Test
  Ik kreeg een testpaar mee en mijn dochter heeft deze nu bijna een week geprobeerd in haar niet zo frisse lievelingssneakers. Het resultaat is prima! De penetrante geurs is verdwenen en de schoenen ruiken zelfs lekker fris. Over het resultaat op de lange termijn en of het echt de zweetvoeten zal verminderen kan ik nog niets zeggen maar het is zeker de moeite waard om het wat langer te proberen! De zooltjes krijgen van mij 4 sterren!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 apr 2015
  voetjesverzorgt vindt dit leuk.
 2. Eva2

  Eva2 TOP LID

  Berichten:
  372
  Ontvangen Likes:
  286
  Trophy Punten:
  129
  Zou er ook een bacteriële functie in zitten? Meestal wordt de geur namelijk afgegeven door de bacterieën. Weet je misschien ook waar het te koop is?
   
 3. Emma

  Emma ACTIEF LID

  Berichten:
  95
  Ontvangen Likes:
  61
  Trophy Punten:
  79
  Hoi Eva dat vind ik niet op de site. Je kunt de zooltjes bestellen op www.flawa.nl
   
  Eva2 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: