Profiel: Praktivak (pedicure groothandel)

 1. Praktivak

  Praktivak Praktivak B.V. Groothandel

  Berichten:
  6
  Ontvangen Likes:
  7
  Trophy Punten:
  29
  Over Praktivak

  Praktivak B.V. is een vol gesorteerde groothandel en vakhandel voor pedicure- en podopraktijken. Praktivak B.V. heeft het grootste assortiment pedicure- en podoproducten van Nederland. We zijn een totaal leverancier voor professionele voetverzorgers met een eigen technische dienst en een eigen besteldienst .Praktivak heeft een grote showroom met een winkel en een webshop beschikbaar. Zo kunnen onze klanten zich zowel fysiek in onze winkel / showroom oriënteren en laten adviseren, als ook virtueel online op de webshop. Voor demonstraties en adviezen zijn onze klanten altijd van harte welkom.

  Onze winkel & showroom in Oss is 6 dagen per week geopend en kent geen vakantiesluiting. Onze website met webshop is 24 uur per dag beschikbaar.


  Productaanbod Praktivak

  Praktivak is actief als totaalleverancier voor de diverse professionals in de verzorgende en ook medische sector. We leveren verbruiksartikelen, verzorgingslijnen, producten en apparatuur die gebruikt wordt door schoonheidssalons, huidtherapeuten, artsen fysiotherapeuten etc.


  Contactinformatie

  Praktivak B.V.
  Parallelweg 7D
  5349 AD Oss
  Tel: 0412 40 54 02
  www.praktivak.nl


  zandpraktivaksite.jpg
   
  manuela en Katinka vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: