Nieuws: interactieve doe en beleef dag (Podiamed)

 1. Podiamed

  Podiamed LEKKER BEZIG Opleider Groothandel

  Berichten:
  46
  Ontvangen Likes:
  11
  Trophy Punten:
  34
  Ons Lente cadeau aan U!

  Op vrijdag 1 juni organiseert Podiamed weer een informatieve/interactieve open dag. Tijdens deze dag worden er presentaties gegeven over verschillende onderwerpen. Deze interactieve leer dag bestaat uit presentaties welke gevolgd worden door een praktijkoefening. Zo brengt u uw kennis direct in de praktijk. Aan elke presentatie is een praktijk workshop gekoppeld die een verdere verdieping van de bijbehorende presentatie geeft. Het totaal nieuw concept zorgt voor een interactieve dag. Niet alleen luisteren en stof opnemen maar ook daadwerkelijk toepassen. Na deze dag gaat u naar huis met kennis en vaardigheden welke u direct kunt inzetten in uw salon. Voor de gehele dag, dus alle presentaties en workshops, zijn accreditatie punten aangevraagd.

  Inschrijven kunt u per presentatie. U bent dat tevens verzekerd van een plaats in de bijbehorende workshop van u gekozen presentatie. U mag zoveel presentatie en workshops volgen als u zelf wilt. De accreditatie en de kosten blijven gelijk. Voor de gehele dag wordt een bedrag van € 45,38 in rekening gebracht inclusief btw, onafhankelijk van het aantal presentaties en workshops welke u wilt volgen. De workshops zijn alleen te volgen in combinatie met de bijbehorende presentatie.

  De catering van deze dag is aangepast naar de presentatie voeding en voeten. Weet wat u eet en waarom! Tijdens het samenstellen van uw lunch uit onze speciaal daarvoor ingerichte lunchroom kunt u uw nieuw verworven kennis over voeding en voedingswaarden direct in praktijk brengen. En op wie kunt u dat beter oefenen dan op u zelf!

  De groothandel heeft uiteraard ook wat speciaals in petto. Tijdens deze dag ontvangt u 20 % korting. Niet op een paar artikelen maar op het gehele assortiment, dus ook op behandelstoelen en pedicuremotoren. Met uitzondering van lopende acties ( geen korting op korting stappelen )

  Wij hopen voor u met het geheel nieuwe concept een geweldige interactieve leer- en doe dag hebben samengesteld. Doet u mee? We zien u graag op 1 juni 2018 in onze groothandel Podiamed.

  Het programma van deze dag

  10.00 – 10.45 Inleiding in diabetes actualiteiten

  11.00 – 11.45 bijbehorende gratis workshop Diabetische screeningstechnieken

  12.00 – 12.45 Inleiding voeten en voeten

  12.45 – 13.30 bijbehorende gratis workshop Gezonde lunch; hoe gezond eten we?

  13.30 – 14.15 Inleiding in oncologie

  14.30 – 15.15 bijbehorende gratis workshop Massage bij kanker

  15.30 – 16.15 Inleiding in schimmelinfecties, behandeling en diagnostiek

  16.15 – 17.00 bijbehorende gratis workshop Op reis door honingland

  schrijf u snel in op www.podiamed.nl
   
  Laatst bewerkt: 22 feb 2018

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: