Programma ProVoet Regiodag Overijssel 2018

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  439
  Trophy Punten:
  190
  [​IMG]

  Regiodag Overijssel 2018 in Zwolle

  WORKSHOPS, LEZINGEN, PRODUCTDEMONSTRATIES EN MEER!

  Ben je pedicure of medisch pedicure in Overijssel? Kom dan naar de ProVoet Regiodag!

  Of je nu ambulant werkt of een eigen praktijk hebt, deze dag is een must voor elke pedicure. Diverse groothandels, opleiders en andere organisaties zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over het pedicurevak. Je kunt deelnemen aan workshops en lezingen, productdemonstraties volgen, voordelig producten aanschaffen, pedicures uit je eigen regio ontmoeten en ervaringen uitwisselen en veel meer.

  Accreditatie
  3 punten in domein Voetzorg

  Waar en wanneer?
  Zaterdag 17 maart in Lumen Hotel & Events, gelegen in het stadion.


  ----------------------------------------------------------​

  DEZE REGIODAG BEZOEKEN?

  GRATIS TICKET AANVRAGEN!

  ----------------------------------------------------------

  ACTIVITEITEN


  VERPLICHTE* Lezing ProVoet "ProVoet praat je bij'

  Een bestuurslid van ProVoet neemt jullie mee in de laatste ontwikkelingen over en binnen ProVoet en wat er zowel landelijk als regionaal speelt in de branche. Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van de Beroepscode, kwaliteit van de pedicure opleidingen en de branchekwalificaties pedicure en medisch pedicure. Tijdens deze lezing is er voldoende ruimte voor input en vragen.
  * Deze lezing is verplicht bij het bezoek aan deze dag. De lezing wordt meerdere keren aangeboden

  Deze lezing wordt gegeven door een bestuurslid Fleur Dinjens op verschillende tijdstippen.
  Tijd: 9.30 - 10.00 uur / 12.00 - 12.30 / 14.30 - 15.00

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma  Productlezing "Behandelen van schimmelnagels en wratten" (Papiopad)
  De lezing gaat in op de werking van Papiopad hittecompressen op schimmelnagels en wratten. De behandeling van schimmelnagels met de Papiopad hittecompressen is te vergelijken met lasertherapie. Door hitte verzwakken de schimmels waardoor deze uiteindelijk uitgeschakeld worden, echter de hittecompressen zijn natuurlijk, veilig en ook thuis te gebruiken. Bij het behandelen van wratten wordt lokale koorts gecreëerd waardoor het eigen afweersysteem het wrattenvirus op celniveau aanpakt.

  Deze productlezing wordt gegeven door: Celbioloog, dr. G.J. van Holst en Louise Rahardjo.
  Tijd: 09.30 - 10.00 uur

  [​IMG] [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  Producttraining (HFL Laboratories)

  Wilt u echt alles te weten komen over onze producten? Of u nu al klant bent of juist wilt oriënteren omtrent onze producten. Tijdens de product training komen de volgende onderwerpen aan bod: - Producten - Waar kan ik de producten voor gebruiken en hoe? - Praktijkvoorbeelden – Leer alle belangrijke grondstoffen - Belangrijke informatie omtrent percentages en productieproces - Tips & Tricks. U creëert op deze manier een betere productkennis voor uzelf en een logisch verhaal richting uw klant.

  Deze producttraining wordt gegeven door: Alexandra-Maria Vingerhoets.
  Tijd: 13.30 - 14.15 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  Lezing "Medisch Pedicure Sport" (PediRoda)
  Marieke vertelt over de inhoud en opzet van de opleiding. Ook vertelt ze over de grote kansen die deze specifieke doelgroep u biedt. Als Medisch Pedicure Sport kunt u zich sterk profileren waardoor uw omzet zal worden verhoogd en uw klanten bestand worden verjongd.
  Voor de pedicures plus heeft Pediroda een driedaagse sportcursus ontwikkeld, ook dit komt aan bod tijdens de lezing. Deze lezing is geschikt voor zowel pedicures als medisch pedicures.

  Deze lezing wordt gegeven door: Marieke de Haan, docent, sport podotherapeut, medisch pedicure. Eigenaresse van Podocentrum Amsterdam
  Tijd: 10.15 - 11.00 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma  Productlezing “Basisprincipes van Hygiëne” (CT International)
  Als pedicure willen wij allemaal hygiënisch werken. Zowel in onze eigen praktijk als ambulant. Maar wat zijn de nieuwste inzichten en hoe kunnen we in de praktijk bijvoorbeeld op een gemakkelijke en efficiënte manier onze frezen en instrumenten reinigen? Tijdens deze lezing geeft Karolien van der Scheer uitleg over dit aspect van ons beroep. Verder gaan we kort in op de basisprincipes van hygiëne en de Europese normering hiervan. Na een kort stukje theorie worden er praktijkvoorbeelden gegeven van reiniging en desinfectie en vertelt Karolien over de ontwikkelingen van het gebruik van alcohol in de pedicurepraktijk.

  Deze lezing wordt gegeven door: Karolien van der Scheer.
  Tijd: 11.15 - 11.45 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  Productlezing “Waarom teennagelcorrectie met LCN WILDE-PEDIQUE Silver Plus”
  (MBcare/LCN Cosmetics)

  De zomer is voorbij en de herfst en winter doen hun intrede. Juist nu is het van belang dat de Pedicure de eventuele nagelaandoeningen blijft behandelen zodat de nagels zich blijvend kunnen herstellen. Door middel van de nagelcorrectie met LCN Wilde-Pedique Silver Plus kunt u een permanente verfraaiing en een verbetering van de nagelcondities aanbieden. LCN Wilde-Pedique Silver Plus is al jarenlang de meest ingezette en ’s werelds meest bekende teennagelgel. Wat doen de werkzame stoffen en wie is uw doelgroep. Laat u tijdens deze lezing informeren over de toepassingsmogelijkheden in uw praktijk.

  Deze lezing wordt gegeven door: Lilian Boer.
  Tijd: 12.30 - 13.15 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  Lezing MSK "Met zorg verkopen!"

  Ontdek de leuke kant van verkopen. Leer hoe je zonder moeite met je klant de juiste prijs afrekent en een tevreden klant behoudt. Als pedicure heb je een sociaal en verzorgend beroep. Daar heb je flink in geïnvesteerd, zowel in tijd als in geld. Je wilt graag je kennis en kunde overbrengen en als beloning een gezonde omzet. Door op de juiste manier productverkoop in te zetten kun je je omzet verhogen, je klant de juiste oplossingen bieden en zo een tevreden klant behouden. Een win-win situatie voor alle partijen!

  Deze lezing wordt gegeven door: Frank Berghuis van Gedachtengoed Opleidingen.
  Tijd: 13.30 - 14.15 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  Lezing "FungiCheck Test Kit" (HFL)

  Leer alles over de nieuwe en innovatieve FungiCheck Test Kit. FungiCheck is een test kit waarmee u binnen 10 minuten uw cliënt kunt testen op Dermatofyten (veroorzaker van schimmelnagels). Leer meer over Dermatofyten, Onychomycosis, wat de FungiCheck doet en hoe het werkt, alle voordelen en wat te doen met de resultaten van de test kit!
  De test kit benodigd geen cursus, is tijd- en kostenbesparend en kan zelfs uitgevoerd worden bij cliënten die reeds medicijnen of antischimmel producten gebruiken.

  Deze producttraining wordt gegeven door: Alexandra-Maria Vingerhoets.
  Tijd: 10.15 - 10.45 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  Productlezing "Pijnplekken drukvrij" (Wandelwol)
  De Dames van de WandelWol nodigen u graag uit om tijdens de mini-lezing kennis te maken met het product WandelWol antidruk-wol. Zij willen u graag het product laten zien en uitleg geven over het gebruik hiervan. WandelWol is een product wat de pedicure zelf in de salon kan gebruiken om pijnlijke plekken drukvrij te leggen, maar is tevens een interessant bij-product om in het assortiment op te nemen om te verkopen. Nieuwsgierig geworden? Geef je op voor deze lezing!

  Deze lezing wordt gegeven door: Karin Schaeffer, Dame van de WandelWol
  Tijd: 12.45 - 13.15 uur
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  Productlezing "Magneettherapie voor mens en dier" (Energetix)
  De passie van ENERGETIX Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van onze magneetsieraden. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van ENERGETIX Bingen uitstralen weerstaan. Vele mensen vinden door de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.

  Deze productlezing wordt gegeven door: Berry Batenburg.
  Tijd: 11.15 - 12.00 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma


  LUNCH

  Op deze regiodag heb je de mogelijkheid om tijdens de lunch ervaringen en tips uit te wisselen met andere pedicures uit Overijssel. Een netwerklunch die ProVoet je biedt tegen 50% korting! Deze speciale regiolunch kost dan nog € 10,00 per persoon (excl. btw). De lunch is tegelijk te bestellen met je entreeticket van de dag op: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.

  De buffetlunch staat opgesteld tussen 12.00 - 14.00 uur. Houdt hier rekening mee bij het aanmelden van activiteiten die je wilt volgen.


  ----------------------------------------------------------​

  DEZE REGIODAG BEZOEKEN?

  GRATIS TICKET AANVRAGEN!

  ----------------------------------------------------------​


  INFORMATIEMARKT
  Informatie, verkoop en productdemonstraties. Ontdek nieuwe pedicure producten!

  * De aanwezige stands worden voortdurend aangevuld, het overzicht is nu nog niet compleet.

  ProVoet
  ProVoet bezoekt in 2017 verschillende regio’s met de Regiodag. Er is een bestuurslid van ProVoet aanwezig, iemand van de ledenservice en een consulent. Je kunt de hele dag door langs komen lopen en je vragen aan ze stellen. Hiermee sluiten we aan op de wens van onze leden om meer in de regio te komen en beter op de lokale vragen in te spelen.

  [​IMG]


  JB Bebrijfskleding
  JB Bedrijfskleding is de leverancier van de nieuwe ProVoet kleding! Wij leveren kleding voor elk beroep of branche. Bovendien zijn wij specialist in het bedrukken en borduren van logo's en bedrijfsnamen op uw kleding. Op de Regiodag is het mogelijk om de nieuwe ProVoet kleding te bekijken en te passen bij onze stand.


  CT International

  CT international is al ruim 15 jaar een betrouwbare pedicure groothandel en leverancier van producten en opleidingen voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. Tot onze klanten behoren zowel Medische als Cosmetische Pedicures, Schoonheidsspecialistes en Nagelstylistes. Wij streven er naar om altijd objectief, maar vooral praktijkgericht advies te geven. Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken voor onder andere uitleg over de nieuwste Busch frezen en instrumenten. Tevens introduceren wij onze eigen Wellness productlijn van Catharos Cosmetics.
  O.a. op de stand: Tijdens deze dag ontvangt u 10% korting op de aanschaf van frezen, vloeistoffen en instrumenten.

  [​IMG]


  Welling koffers
  De optimale werkplek voor ambulante pedicures. De koffers zijn voorzien van een tweevoudig stopcontacten en een oprolbaar snoer met een lengte van zes meter. Verder beschikken de koffers over een handige trolleygreep dat tevens de plaats is voor de beensteun. Met grote zijwielen zijn deze koffers moeiteloos te verrijden. De koffers zijn gemaakt van kunststof en voorzien van vier sloten. Er zijn diverse accessoires te verkrijgen, zoals een deurtas, vakverdeling, ladeverdeling of een werkblad. Op deze manier creëer je je eigen optimale werkplek. Kom nop de Regiodag naar onze stand en we kunnen alle modellen en opties laten zien!


  MSK
  Bij MSK zien we het als onze taak om pedicures en schoonheidsspecialisten écht verder te helpen. Met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service én met persoonlijk advies. MSK zet elke keer weer graag die stap extra. Als organisatie waren we ook op zoek naar uitbreiding en met de overname van Havenco hebben we ons verder weten te versterken. In onze catalogus ontdekt u de interessante, nieuwe kansen die deze uitbreiding ú biedt.
  Verder geloven we erin dat iedere pedicure uniek is. Iedereen heeft andere vragen en daar kunnen verschillende machines en producten bij passen. Wij adviseren u altijd eerlijk en op maat en natuurlijk weten we de artikelen en de toepassingen ook helder uit te leggen. We zien uw graag in onze showroom in Zaltbommel of op één van de regiodagen.

  [​IMG]


  LCN Cosmetics
  Sinds enige jaren heeft zich het elastische en speciaal voor het voetenbereik ontwikkelde LCN WILDE-PEDIQUE silver plus gel bewezen. Deze gel past zich optimaal aan de afwikkelingsbewegingen van de voet aan en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort. Bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische component Piroctone Olamine en het antibacterieel component Zilver.
  U kunt o.a. in Limburg regio Sittard/Geleen terecht voor onze cursus LCN Wilde-Pedique silver plus. Bezoek www.lcn-beautyschool.nl voor meer informatie

  [​IMG]


  ROCAS Nederland
  Sinds 2003 is ROCAS Opleidingen een volwaardig opleidingsinstituut, erkend door de branche organisatie Provoet, en met meer dan 400 leerlingen in 2015 een toonaangevende opleider in de pedicure branche. Ook heeft ROCAS Nederland een webwinkel waar je een ruime keuze aan benodigdheden en apparatuur vindt voor de pedicure en nagelstylist.


  HFL Laboratories
  HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten. HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional. Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.
  O.a. op de stand: gratis promotietasje met proefmonsters en meer informatie omtrent de producten.

  [​IMG]


  WandelWol
  De Dames van de WandelWol willen u graag het product laten zien en uitleg geven over het gebruik hiervan. WandelWol is een product wat de pedicure zelf in de salon kan gebruiken om pijnlijke plekken drukvrij te leggen, maar is tevens een interessant bij-product om in het assortiment op te nemen om te verkopen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker even langs op onze stand! Ben je al bekend met WandelWol ook dan nodigen we je van harte uit om langs te komen en je ervaringen met ons te delen!


  Podiamed
  Al meer dan 25 jaar is Podiamed een succesvolle onderneming in de Voetzorg. We bedienen een breed spectrum aan voetzorgverleners, schoonheidsspecialistes, nagelstylisten en masseurs met een enorm assortiment aan producten. Het assortiment wordt continu aangepast aan de vraag uit de markt. We werken al jarenlang keihard aan onze klantenrelaties. Eigenlijk op een oer Hollandse manier: de koffie staat altijd klaar en voor iedereen is er een persoonlijk woord.

  [​IMG]


  Wingfoot
  Wingfoot levert als groothandel een uitgebreid assortiment specialistische producten. Ondernemers in de vakgroep voetverzorging zoals pedicures, podotherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn de doelgroep. Naast online verkopen, is het ook mogelijk ons bedrijf een bezoek te brengen. Service en specialisatie zijn onze kenmerken, terwijl een goede prijs/kwaliteitsverhouding onze marketing tool is.
  Wingkuur producten voor verwijderen en voorkomen van eelt.

  [​IMG]


  Credo-Solingen Professional
  Wij zijn importeur en leverancier van de Credo-Solingen pedicure nageltangen en instrumenten uit Duitsland. Credo-Solingen Made in Germany.
  O.a. op de stand: demonstratie en verkoop nageltangen, hoektangen en andere pedicure instrumenten.


  Papiopad
  De behandeling van schimmelnagels met de Papiopad hittecompressen is te vergelijken met lasertherapie. Door hitte verzwakken de schimmels waardoor deze uiteindelijk uitgeschakeld worden, echter de hittecompressen zijn natuurlijk, veilig en ook thuis te gebruiken. Bij het behandelen van wratten wordt lokale koorts gecreëerd waardoor het eigen afweersysteem het wrattenvirus op celniveau aanpakt.
  O.a. op de stand: 10% beurskorting en productdemonstraties bij de stand.

  [​IMG]


  PediRoda
  PEDIRODA, winnaar van de Pedicure Award 2015, al 27 jaar erkend kwaliteitsopleider voor de pedicure branche en nu dus ook meest favoriete opleider van Nederland. Waarborg voor hoogwaardig kwaliteitsonderwijs voor de pedicures. Opleidingen, studiedagen, workshops, beurslezingen, kortom alle kennis in huis om UW kennis te vergroten. Alle examens op eigen leslocaties, dus in vertrouwde omgeving. Klassikaal onderwijs door vakdocentes. Digitale ondersteuning. En uiteraard stemmen we uw persoonlijke (opleidings)wensen af binnen de vele mogelijkheden die ons instituut biedt.

  [​IMG]


  Pedicure Groothandel Het Gooi uit Weesp
  Wij zijn een groothandel met een breed assortiment. Enkele merken die wij verkopen zijn: Puur Vera, Suda Care, Hypogeen, SWP, HFL, Camillen60, Laufwunder en Gehwol. Daarnaast bieden wij andere producten die voor een professionele voetverzorgingspraktijk nodig zijn. Op de Regiodag tonen wij u Puur Vera Voetverzorgingsproducten. Nieuw in het assortiment is de Puur Vera Honing Kaneel voetcrème (Hollands Fabricaat, bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor Diabetici). Ook kunt u bij ons in Weesp (onder de rook van Amsterdam) terecht voor diverse workshops/trainingen en opleidingen. Wij zijn een leslocatie van Pediroda. Hier wordt ook onder andere de opleiding medisch pedicure gegeven.
  Tijdens de Regiodag ontvangt u 10% kennismakings korting op Puur Vera.


  Energetix
  De passie van ENERGETIX Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van onze magneetsieraden. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van ENERGETIX Bingen uitstralen weerstaan. Vele mensen vinden door de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.

  [​IMG]


  ropaNAIL
  Het is dé oplossing bij kalknagels. Het is 100% natuurlijk en het geheim is onze eigen Nederlandse oregano-olie. Veel te weinig mensen weten dat de bestanddelen in oregano een antibacteriële en schimmelwerende werking hebben. Door jarenlange ervaring kunnen we de maximale werkende stoffen uit onze eigen geselecteerde oregano-planten winnen. Deze supergeconcentreerde olie is de basis van ropaNAIL. Naast oregano bevat ropaNAIL andere natuurlijke natuurlijke ingrediënten, waaronder calendula, propolis en Vitamine E. Dit maakt ropaNAIL tot een geconcentreerde en krachtige formule. En helemaal natuurlijk! Kom langs onze stand en ontdek het speciale aanbod.

  ----------------------------------------------------------​

  DEZE REGIODAG BEZOEKEN?

  GRATIS TICKET AANVRAGEN!

  ----------------------------------------------------------​
   
  Laatst bewerkt: 19 feb 2018 om 14:13

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: