Activiteit vd Week: Regiodag West-Brabant Bergen op Zoom zaterdag 11 november

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  Deze week is er aandacht voor de Regiodag West Brabant 2017 op zaterdag 11 november in Bergen op Zoom.


  Beschrijving
  11 november organiseren we weer een Regiodag! Ben je pedicure of medisch pedicure in West-Brabant? Kom dan naar de regionale dag voor pedicures in Bergen op Zoom! Een mooi centrale locatie die ook goed bereikbaar is voor pedicures uit bijvoorbeeld Zeeland of Zuid-Holland.

  Of je nu ambulant werkt of een eigen praktijk hebt, deze dag is een must voor elke pedicure. Diverse groothandels, opleiders en andere organisaties zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over het pedicurevak. Je kunt deelnemen aan workshops en lezingen, productdemonstraties volgen, voordelig producten aanschaffen en veel meer. ProVoet geeft die dag een verplichte lezing 'ProVoet praat je bij'. Hierin bespreekt een bestuurslid wat er allemaal in de branche en binnen de organisatie speelt.

  [​IMG]


  Regiolunch
  Op deze regiodag heb je de mogelijkheid om tijdens de lunch ervaringen en tips uit te wisselen met andere pedicures uit West-Brabant. Een netwerklunch. ProVoet biedt de lunch met korting aan voor € 10,00 per persoon (excl. btw). Deze kortingsactie loopt tot en met maandag 6 november. De lunch is tegelijk te bestellen met je entreeticket van de dag op: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.

  De buffetlunch staat opgesteld tussen 12.00 - 14.00 uur. Houdt hier rekening mee bij het aanmelden van activiteiten die je wilt volgen.


  Kosten
  Gratis! Maar je moet je wel even aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma
  14 accreditatiepunten.


  Duur en data
  dePedicure.nl Regiodag West-Brabant vindt plaats op zaterdag 11 november op de prachtige locatie in het bos Natuurlijk! Kloof in Bergen op Zoom. Vanaf 9.00 uur ben je welkom, de eerste lezing begint om 9.30 uur en de dag duurt tot 15.00 uur. Je bent de hele dag welkom om op ieder gewenst tijdstip binnen te komen en te gaan.


  Links bij dit artikel
  - Programma Regiodag West-Brabant 2017 in Bergen op Zoom: www.depedicure.nl/regiodagwestbrabant
  - Bestel hier je gratis (!) kaart voor de dag: www.provoet.nl/activiteitenprogramma

  Woon je niet in de buurt en wil je ook heen? Houd ons platform in de gaten voor meer locaties en data in de toekomst.

  regiodag.JPG
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: