Activiteit vd Week: Regiodag West-Brabant 2017 in Bergen op Zoom (11 november)

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.069
  Ontvangen Likes:
  424
  Trophy Punten:
  190
  Elke week wordt er een activiteit van de week geplaatst, deze week is er aandacht voor de Regiodag West Brabant 2017 in Bergen op Zoom.


  Beschrijving
  In november organiseren we weer een Regiodag! Ben je pedicure of medisch pedicure in West-Brabant? Kom dan naar de regionale dag voor pedicures in Bergen op Zoom! Een mooi centrale locatie die ook goed bereikbaar is voor pedicures uit bijvoorbeeld Zeeland of Zuid-Holland.

  Of je nu ambulant werkt of een eigen praktijk hebt, deze dag is een must voor elke pedicure. Diverse groothandels, opleiders en andere organisaties zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over het pedicurevak. Je kunt deelnemen aan workshops en lezingen, productdemonstraties volgen, voordelig producten aanschaffen en veel meer. Daarnaast is ook brancheorganisatie ProVoet aanwezig om regionale thema's te behandelen.

  [​IMG]


  Regiolunch
  Op deze regiodag heb je de mogelijkheid om tijdens de lunch ervaringen en tips uit te wisselen met andere pedicures uit West-Brabant. Een netwerklunch. Je kunt deze dag gebruik maken van de speciale regiolunch voor € 10,00 per persoon (excl. btw). De lunch is tegelijk te bestellen met je entreeticket van de dag op: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.

  De buffetlunch staat opgesteld tussen 12.00 - 14.00 uur. Houdt hier rekening mee bij het aanmelden van activiteiten die je wilt volgen.


  Kosten
  Gratis! Maar je moet je wel even aanmelden: www.provoet.nl/activiteitenprogramma
  Accreditatiepunten zijn aangevraagd.


  Duur en data
  dePedicure.nl Regiodag West-Brabant vindt plaats op zaterdag 11 november op de prachtige locatie in het bos Natuurlijk! Kloof in Bergen op Zoom. Vanaf 9.00 uur ben je welkom, de eerste lezingen beginnen om 9.30 uur en de dag duurt tot 15.00 uur. Je bent de hele dag welkom om op ieder gewenst tijdstip binnen te komen en te gaan.


  Links bij dit artikel
  - Programma Regiodag West-Brabant 2017 in Bergen op Zoom: www.depedicure.nl/regiodagwestbrabant
  - Bestel hier je gratis (!) kaart voor de dag: www.provoet.nl/activiteitenprogramma

  Woon je niet in de buurt en wil je ook heen? Houd ons platform in de gaten voor meer locaties en data in de toekomst.

  regiodag.png
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: