Nieuws: Inschrijving lezingen geopend van de Regiodag Noord-Nederland in Drachten

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  De inschrijvingen voor de lezingen zijn geopend voor de Regiodag Noord-Nederland in Drachten op zaterdag 30 september! De tijden staan bij de activiteiten in het programma, dus puzzel je eigen leerzame dag compleet. Naast lezingen is er ook een kleine beursvloer, de invulling van de dag staat volledig vrij, aan jou de keuze!

  De lezingen worden in twee zalen gehouden en sommige zullen daardoor overlappen. Houd ook rekening met de lunch tussen 12.00 en 14.00 uur als je daar aan deelneemt. Tussen die tijd is het buffet geopend, dus hou ergens een plekje vrij om gezellig met je collega's te eten. Bekijk hier het programma met de tijden en aanmeldlinkjes: www.depedicure.nl/regiodagnoordnederland


  Kosten en accreditatie

  Het is een gratis dag waarbij ook de activiteiten gratis te volgen zijn. Accreditatiepunten (KRP) zijn aangevraagd.
  LET OP: Om je accreditatiepunten toegekend te krijgen dien je een ProVoet lezing van een half uur bij te wonen. Deze wordt op meerdere momenten op de dag aangeboden. Vergeet je hiervoor dus niet aan te melden!


  Lunch

  Tussen 12.00 en 14.00 uur kun je gebruik maken van een Regiolunch, een heerlijke buffetlunch voor tien euro. De lunch is een mooi moment om met collega's uit de regio tips en ervaringen uit te wisselen. De lunch kun je van te voren bestellen via deze link, gelijk met je ticket voor de dag: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.


  Gratis ticket

  Vergeet je niet aan te melden voor de dag! Vraag hier je (gratis!) ticket aan: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.

  De Regiodag vindt plaats in de mooie net verbouwde schouwburg van Drachten, De Lawei. Vanuit veel plaatsen in het noorden is deze goed te bereiken.Geen reden om niet te komen!
  drachtenbereikbaar1.png provoetcafe-regiodag.JPG
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: