Activiteit vd Week: Nail Art Workshop (ProNails)

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  Elke week wordt er een activiteit van de week geplaatst, deze week is er aandacht voor de workshop Nail art workshop van ProNails.

  [​IMG]

  Beschrijving

  Nail art is de laatste jaren tot een heuse kunst verheven. Het is niet langer alleen maar een stickertje plakken en klaar. De verwachtingen zijn hoog - en jij kan die verwachtingen waarmaken.

  BASIC NAIL ART
  Bij nail art denk je natuurlijk altijd meteen aan stickertjes. Nail stickers zitten inderdaad ook elk seizoen opnieuw in ons assortiment. Je hebt de eenvoudige nail stickers, waarbij je een simpel vormpje kan plakken. Maar je kan ook kiezen voor een nail design patch natuurlijk! Het voordeel van de patches is dat je ze zelf in de gewenste vorm kan knippen. Wil je een french uitwerken met een sticker? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos en je hebt alleen je eigen fantasie nodig!

  NAIL ART KAN PERFECT ZONDER STICKERS
  In je lade liggen momenteel eigenlijk al alle tools die je nodig hebt om prachtige nail art te creëren! Wist je dat je met een druppeltje gel en een metallic nail foil of glitters de meest fantastische juweeltjes kan maken op de nagels? Heb je klanten die wel houden van iets subtiels? Leer dan zeker om kant of barok motieven te ontwerpen! Of wat denk je van een slangenprint? Dé ultieme gelegenheid om nail art te plaatsen is natuurlijk bij een huwelijk! Leer dus hoe je bruidjes nog meer laat stralen met een subtiele nail art in zachte kleuren tijdens een workshop bridal nails!

  Kosten, duur en data

  Op aanvraag bij ProNails voor meer informatie. Samen bekijken welke van de workshops het beste bij jou aansluit.

  Links

  Lees meer over deze workshop: www.pronails.nl/nl/nail-art-workshop
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: