Nieuws: LCN Cosmetics geeft een gratis lezing op de Regiodag Noord-Nederland (zaterdag 30 september)

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  LCN Cosmetics is aanwezig met een stand op Regiodag Noord-Nederland in Drachten op zaterdag 30 september. Ook geven zij een lezing.

  [​IMG]


  LCN Cosmetics
  Sinds enige jaren heeft zich het elastische en speciaal voor het voetenbereik ontwikkelde LCN WILDE-PEDIQUE silver plus gel bewezen. Deze gel past zich optimaal aan de afwikkelingsbewegingen van de voet aan en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort. Bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische component Piroctone Olamine en het antibacterieel component Zilver.

  De zomer is voorbij en de herfst en winter doen hun intrede. Juist nu is het van belang dat de Pedicure de eventuele nagelaandoeningen blijft behandelen zodat de nagels zich blijvend kunnen herstellen. Door middel van de nagelcorrectie met LCN Wilde-Pedique Silver Plus kunt u een permanente verfraaiing en een verbetering van de nagelcondities aanbieden. LCN Wilde-Pedique Silver Plus is al jarenlang de meest ingezette en ’s werelds meest bekende teennagelgel. Wat doen de werkzame stoffen en wie is uw doelgroep. Laat u tijdens deze lezing informeren over de toepassingsmogelijkheden in uw praktijk.


  Links bij dit artikel
  - Bekijk het programma: www.depedicure.nl/regiodagnoordnederland

  - Meer over LCN Cosmetics: www.lcn-beautyschool.nl

  - Bestel hier je gratis (!) kaart voor de dag, eventueel met lunch: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.

  zandlcncosmeticssite.jpg


  drachtenbereikbaar1.png
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: