Programma Regiodag Noord-Nederland 2017

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  [​IMG]

  Regiodag Noord-Nederland 2017 in Drachten

  WORKSHOPS, LEZINGEN, PRODUCTDEMONSTRATIES EN MEER!

  Ben je pedicure of medische in Noord-Nederland? Kom dan naar de Regiodag voor pedicures!

  Of je nu ambulant werkt of een eigen praktijk hebt, deze dag is een must voor elke pedicure. Diverse groothandels, opleiders en andere organisaties zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden over het pedicurevak. Je kunt deelnemen aan workshops en lezingen, productdemonstraties volgen, voordelig producten aanschaffen, pedicures uit je eigen regio ontmoeten en ervaringen uitwisselen en veel meer. Daarnaast is ook brancheorganisatie ProVoet aanwezig om regionale thema's te behandelen.

  Accreditatie
  14 accreditatiepunten (KRP). (let op: om de accreditatiepunten toegekend te krijgen ben je verplicht de ProVoet lezing bij te wonen. Hieronder in het programma kun je je daarvoor aanmelden).

  Waar en wanneer?
  Zaterdag 30 september in De Lawei, Schouwburg Drachten.

  *Programma gaat verder onder de afbeelding
  drachtenbereikbaar1.png

  ----------------------------------------------------------​

  DEZE REGIODAG BEZOEKEN?

  GRATIS TICKET AANVRAGEN!

  ----------------------------------------------------------

  ACTIVITEITEN


  VERPLICHTE* Lezing ProVoet "Branche-ontwikkelingen landelijk en regionaal"

  Linda Jonkers, bestuurslid van ProVoet neemt jullie mee in de laatste ontwikkelingen over en binnen ProVoet en wat er zowel landelijk als regionaal speelt in de branche. Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van de Beroepscode, kwaliteit van de pedicure opleidingen en de branchekwalificaties pedicure en medisch pedicure. Tijdens deze lezing is er voldoende ruimte voor input en vragen.
  * Deze lezing is verplicht bij het bezoeken van deze dag

  Deze lezing wordt gegeven door: Linda Jonkers, bestuurslid van ProVoet
  Tijd: 9.30 - 10.00 uur, 12.45 - 13.15 en 14.30 - 15.00 uur.

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html  Lezing MSK "Met zorg verkopen!"
  Ontdek de leuke kant van verkopen. Leer hoe je zonder moeite met je klant de juiste prijs afrekent en een tevreden klant behoudt. Als pedicure heb je een sociaal en verzorgend beroep. Daar heb je flink in geïnvesteerd, zowel in tijd als in geld. Je wilt graag je kennis en kunde overbrengen en als beloning een gezonde omzet. Door op de juiste manier productverkoop in te zetten kun je je omzet verhogen, je klant de juiste oplossingen bieden en zo een tevreden klant behouden. Een win-win situatie voor alle partijen!

  Deze lezing wordt gegeven door: Frank Berghuis van Gedachtengoed Opleidingen.
  Tijd: 11.45 - 12.30 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  Producttraining (HFL Laboratories)

  Wilt u echt alles te weten komen over onze producten? Of u nu al klant bent of juist wilt oriënteren omtrent onze producten. Tijdens de product training komen de volgende onderwerpen aan bod: - Producten - Waar kan ik de producten voor gebruiken en hoe? - Praktijkvoorbeelden – Leer alle belangrijke grondstoffen - Belangrijke informatie omtrent percentages en productieproces - Tips & Tricks. U creëert op deze manier een betere productkennis voor uzelf en een logisch verhaal richting uw klant.

  Deze producttraining wordt gegeven door: Alexandra-Maria Vingerhoets.
  Tijd: 13.30 - 14.15 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  Productlezing “Basisprincipes van Hygiëne” (CT International)
  Als pedicure willen wij allemaal hygiënisch werken. Zowel in onze eigen praktijk als ambulant. Maar wat zijn de nieuwste inzichten en hoe kunnen we in de praktijk bijvoorbeeld op een gemakkelijke en efficiënte manier onze frezen en instrumenten reinigen? Tijdens deze lezing geeft Karolien van der Scheer uitleg over dit aspect van ons beroep. Verder gaan we kort in op de basisprincipes van hygiëne en de Europese normering hiervan. Na een kort stukje theorie worden er praktijkvoorbeelden gegeven van reiniging en desinfectie en vertelt Karolien over de ontwikkelingen van het gebruik van alcohol in de pedicurepraktijk.

  Deze lezing wordt gegeven door: Karolien van der Scheer.
  Tijd: 10.15 - 10.45 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  Productlezing “Waarom teennagelcorrectie met LCN WILDE-PEDIQUE Silver Plus”
  (MBcare/LCN Cosmetics)

  De zomer is voorbij en de herfst en winter doen hun intrede. Juist nu is het van belang dat de Pedicure de eventuele nagelaandoeningen blijft behandelen zodat de nagels zich blijvend kunnen herstellen. Door middel van de nagelcorrectie met LCN Wilde-Pedique Silver Plus kunt u een permanente verfraaiing en een verbetering van de nagelcondities aanbieden. LCN Wilde-Pedique Silver Plus is al jarenlang de meest ingezette en ’s werelds meest bekende teennagelgel. Wat doen de werkzame stoffen en wie is uw doelgroep. Laat u tijdens deze lezing informeren over de toepassingsmogelijkheden in uw praktijk.

  Deze lezing wordt gegeven door: Lilian Boer.
  Tijd: 12.30 - 13.15 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  Lezing "Aromatherapie in de pedicure praktijk" (MSK)

  Aromatherapie is altijd en dus ook in veel praktijksituaties toe te passen. In deze lezing wordt ingegaan op de zin en onzin van aromatherapie als methode om verschillende klachten beïnvloeden. Waarom is het logisch om aroma’s toe te passen in de dagelijkse praktijk van de pedicure?

  Aan de hand van een aantal cases worden zowel de toepassingen op de huid besproken als ook de verbetering van de luchtkwaliteit en sfeer. Tevens worden ook de grenzen en voorwaarden besproken die professionals en gebruikers eraan zouden moeten stellen.

  Deze lezing wordt gegeven door: Drs. Ton Beljon van Stichting Aromatherapie en Natuurlijke Gezondheidszorg Ontwikkeling ( SANGO).
  Tijd: 13.30 - 14.15 uur

  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  Lezing "FungiCheck Test Kit" (HFL)
  Leer alles over de nieuwe en innovatieve FungiCheck Test Kit. FungiCheck is een test kit waarmee u binnen 10 minuten uw cliënt kunt testen op Dermatofyten (veroorzaker van schimmelnagels). Leer meer over Dermatofyten, Onychomycosis, wat de FungiCheck doet en hoe het werkt, alle voordelen en wat te doen met de resultaten van de test kit!

  De test kit benodigd geen cursus, is tijd- en kostenbesparend en kan zelfs uitgevoerd worden bij cliënten die reeds medicijnen of antischimmel producten gebruiken.

  Deze producttraining wordt gegeven door: Alexandra-Maria Vingerhoets.
  Tijd: 11.00 - 11.30 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  Lezing "Compleet Boekhouden met PodoFile, in het kort uitgelegd" (FootFit Software)
  Demonstratie van het bankboek uit de uitbreidingsmodule ‘Boekhouden Compleet’. PodoFile is met deze module tevens een volledige boekhoud pakket. Zelf boekhouden; hoe makkelijk kan het zijn? Met behulp van de module ‘Boekhouden Compleet’ kunt u nu zelf de volledige boekhouding doen! Maak uw bedrijf voor uzelf inzichtelijk en bespaar op de kosten van een boekhouder.

  Deze lezing wordt gegeven door: Ellis Kooijker
  Tijd: 10.15 - 11.00 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  Productlezing "Magneettherapie voor mens en dier" (Energetix)
  De passie van ENERGETIX Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van onze magneetsieraden. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van ENERGETIX Bingen uitstralen weerstaan. Vele mensen vinden door de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.

  Deze productlezing wordt gegeven door: Berry Batenburg.
  Tijd: 11.15 - 12.00 uur

  [​IMG]
  Aanmelden: https://www.provoet.nl/pages/1396/Pedicures/Lezingen-Regiodag-Noord-Nederland.html


  LUNCH

  Op deze regiodag heb je de mogelijkheid om tijdens de lunch ervaringen en tips uit te wisselen met andere pedicures uit Noord-Nederland. Een netwerklunch die ProVoet je biedt tegen 50% korting! Deze speciale regiolunch kost dan nog € 10,00 per persoon (excl. btw). De lunch is tegelijk te bestellen met je entreeticket van de dag op: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.
  Let op: je kunt je tot dinsdag 26 september 08.00 uur aanmelden voor de lunch, daarna sluit deze optie.

  De buffetlunch staat opgesteld tussen 12.00 - 14.00 uur. Houdt hier rekening mee bij het aanmelden van activiteiten die je wilt volgen.


  ----------------------------------------------------------​

  DEZE REGIODAG BEZOEKEN?

  GRATIS TICKET AANVRAGEN!

  ----------------------------------------------------------​


  INFORMATIEMARKT
  Informatie, verkoop en productdemonstraties. Ontdek nieuwe pedicure producten!

  * De aanwezige stands worden voortdurend aangevuld, het overzicht is nu nog niet compleet.

  ProVoet
  ProVoet bezoekt in 2017 verschillende regio’s met de Regiodag. Er is een bestuurslid van ProVoet aanwezig, iemand van de ledenservice en een consulent. Je kunt de hele dag door langs komen lopen en je vragen aan ze stellen. Hiermee sluiten we aan op de wens van onze leden om meer in de regio te komen en beter op de lokale vragen in te spelen.

  [​IMG]


  CT International
  CT international is al ruim 15 jaar een betrouwbare pedicure groothandel en leverancier van producten en opleidingen voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. Tot onze klanten behoren zowel Medische als Cosmetische Pedicures, Schoonheidsspecialistes en Nagelstylistes. Wij streven er naar om altijd objectief, maar vooral praktijkgericht advies te geven. Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken voor onder andere uitleg over de nieuwste Busch frezen en instrumenten. Tevens introduceren wij onze eigen Wellness productlijn van Catharos Cosmetics.
  O.a. op de stand: Tijdens deze dag ontvangt u 10% korting op de aanschaf van frezen, vloeistoffen en instrumenten.

  [​IMG]


  Energetix
  De passie van ENERGETIX Bingen is ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van onze magneetsieraden. Miljoenen klanten over heel de wereld dragen onze sieraden, waarin schoonheid en wellness op onvergelijkbare wijze zijn gecombineerd. Bijna niemand kan de kracht die de sieraden van ENERGETIX Bingen uitstralen weerstaan. Vele mensen vinden door de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie.

  [​IMG]


  Wingfoot
  Wingfoot levert als groothandel een uitgebreid assortiment specialistische producten. Ondernemers in de vakgroep voetverzorging zoals pedicures, podotherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn de doelgroep. Naast online verkopen, is het ook mogelijk ons bedrijf een bezoek te brengen. Service en specialisatie zijn onze kenmerken, terwijl een goede prijs/kwaliteitsverhouding onze marketing tool is.
  Wingkuur producten voor verwijderen en voorkomen van eelt.

  [​IMG]


  MSK

  Bij MSK zien we het als onze taak om pedicures en schoonheidsspecialisten écht verder te helpen. Met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service én met persoonlijk advies. MSK zet elke keer weer graag die stap extra. Als organisatie waren we ook op zoek naar uitbreiding en met de overname van Havenco hebben we ons verder weten te versterken. In onze catalogus ontdekt u de interessante, nieuwe kansen die deze uitbreiding ú biedt.
  Verder geloven we erin dat iedere pedicure uniek is. Iedereen heeft andere vragen en daar kunnen verschillende machines en producten bij passen. Wij adviseren u altijd eerlijk en op maat en natuurlijk weten we de artikelen en de toepassingen ook helder uit te leggen. We zien uw graag in onze showroom in Zaltbommel of op één van de regiodagen.

  [​IMG]


  Papiopad
  De behandeling van schimmelnagels met de Papiopad hittecompressen is te vergelijken met lasertherapie. Door hitte verzwakken de schimmels waardoor deze uiteindelijk uitgeschakeld worden, echter de hittecompressen zijn natuurlijk, veilig en ook thuis te gebruiken. Bij het behandelen van wratten wordt lokale koorts gecreëerd waardoor het eigen afweersysteem het wrattenvirus op celniveau aanpakt.
  O.a. op de stand: 10% beurskorting en productdemonstraties bij de stand.

  [​IMG]


  LCN Cosmetics
  Sinds enige jaren heeft zich het elastische en speciaal voor het voetenbereik ontwikkelde LCN WILDE-PEDIQUE silver plus gel bewezen. Deze gel past zich optimaal aan de afwikkelingsbewegingen van de voet aan en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort. Bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische component Piroctone Olamine en het antibacterieel component Zilver.
  U kunt o.a. in Limburg regio Sittard/Geleen terecht voor onze cursus LCN Wilde-Pedique silver plus. Bezoek www.lcn-beautyschool.nl voor meer informatie

  [​IMG]


  Footfit Software (PodoFile)
  PodoFile is hèt programma voor de professionele (medisch) pedicure, podologen en podotherapeuten. Het is een database waar u alle benodigde klantgegevens bijhoudt betreft de behandelingen van klanten. Denk aan facturatie, foto’s, dossier vorming, agenda, e-declaraties. Samen met het module boekhoud compleet vormt het een volledige administratie. Zo heeft u inzicht in de bedrijfsvoering en is alles gecentreerd in één gebruiksvriendelijk systeem.

  [​IMG]


  HFL Laboratories
  HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten. HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional. Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.
  O.a. op de stand: gratis promotietasje met proefmonsters en meer informatie omtrent de producten.

  [​IMG]


  Welling koffers
  De optimale werkplek voor ambulante pedicures. De koffers zijn voorzien van een tweevoudig stopcontacten en een oprolbaar snoer met een lengte van zes meter. Verder beschikken de koffers over een handige trolleygreep dat tevens de plaats is voor de beensteun. Met grote zijwielen zijn deze koffers moeiteloos te verrijden. De koffers zijn gemaakt van kunststof en voorzien van vier sloten. Er zijn diverse accessoires te verkrijgen, zoals een deurtas, vakverdeling, ladeverdeling of een werkblad. Op deze manier creëer je je eigen optimale werkplek. Kom nop de Regiodag naar onze stand en we kunnen alle modellen en opties laten zien!


  Podiamed
  Al meer dan 25 jaar is Podiamed een succesvolle onderneming in de Voetzorg. We bedienen een breed spectrum aan voetzorgverleners, schoonheidsspecialistes, nagelstylisten en masseurs met een enorm assortiment aan producten. Het assortiment wordt continu aangepast aan de vraag uit de markt. We werken al jarenlang keihard aan onze klantenrelaties. Eigenlijk op een oer Hollandse manier: de koffie staat altijd klaar en voor iedereen is er een persoonlijk woord.

  [​IMG]

  ----------------------------------------------------------​

  DEZE REGIODAG BEZOEKEN?

  GRATIS TICKET AANVRAGEN!

  ----------------------------------------------------------​
   
  Laatst bewerkt: 22 sep 2017

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: