Nieuws: Pedicures rond Rotterdam gezocht voor hulp bij verwendag

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  Het Centrum voor Dienstverlening (CVD) is een organisatie in Rotterdam voor Maatschappelijke Dienstverlening, Vrijwilligerswerk en Maatschappelijke Opvang. Eenmaal per jaar houden wij voor al onze cliënten een verwendag: CVD Makes My Day. De cliënten kunnen zich laten masseren, de haren laten knippen, scheren, genieten van een gezichtsbehandeling, handen en voeten laten behandelen, een nieuwe outfit uitkiezen en ondertussen genieten van muziek, een hapje en een drankje. Deze dag kunnen we alleen realiseren met de inzet van vrijwilligers. Doet u mee?

  CVD Makes My Day vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juni op het Albedacollege aan de Rosestraat 1101 in Rotterdam. Alle vrijwilligers krijgen een reiskostenvergoeding, een lunch, een cadeaubon en er is een gezellige borrel aan het eind van de dag.

  Wij zijn op dringend op zoek naar pedicures. Schrikt u niet van ‘moeilijke’ voeten? En lijkt het u leuk om samen met tientallen andere vrijwilligers cliënten van het CVD in de watten te leggen? Aanmeldingen en vragen kunnen gestuurd worden naar Sylvia Korpel skorpel@cvd.nl.
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: