Column Thea: 'Ik stop met een podotherapeut in de zorggroep'

 1. lowenthalpedicure

  lowenthalpedicure TOP LID Quiz Team

  Berichten:
  459
  Ontvangen Likes:
  249
  Trophy Punten:
  129
  Dat mag ik hopen.


  Sent from my iPhone using dePedicure.nl mobile app
   
 2. Mariska1977

  Mariska1977 KOMT OP GANG

  Berichten:
  1
  Ontvangen Likes:
  1
  Trophy Punten:
  9
  Dat is voor mij ook een reden dat ik niet voor een podotherapeut wil werken!
  Het duurt vast niet lang meer of alles wordt wel weer terug gedraaid!
   
  Pedicure Ardie vindt dit leuk.
 3. mhael jo mensing

  mhael jo mensing ACTIEF LID

  Berichten:
  133
  Ontvangen Likes:
  45
  Trophy Punten:
  59
  hallo thea.
  je hebt helemaal gelijk. ik heb precies hetzelfde probleem hier. ik kon het niet duidelijker verwoorden dan jij nu hebt gedaan. ik ga / ben al, ook stoppen met de contracten met podotherapeuten om dezelfde reden. en zelfs werd ik heel gemeen behandelt ik dacht dat het aan mij lag maar blijkt niet zo te zijn. ik vond het van begin af aan al een slecht idee omdat ik dit zag aankomen. net als dat ze ooit wilden dat verloskundigen samen moesten werken met gyneacologen is niet doorgegaan, maar werkt dit niet. helemaal met jou eens. ben 16 jaar pedicure waarvan nu 3 jaar medisch pedicure. en enthuosiast ging samen werken met teleurstelling als gevolg. maar ik heb de ervaringen idd hiermee dat het niet slechter kan dan nu het geval is. ik heb nog 1 contract lopen dit jaar bij de martini ziekenhuis maar volgend jaar geen 1 meer. doe ik niet meer. ik vind niet dat er veel gestuurd worden. ik heb maar 1 client van deze. belachelijk. er worden wel clienten gestuurd naar ik hoor, naar pedicure plus hier maar dat vind ik geen probleem. waarschijnlijk omdat deze pas beginnen en braaf doen wat er gezegd word. maar ik krijg dus niemand. terwijl ik het verder best superdruk heb en vol zit vele dagen in de week. ik heb mij ;laten testen met mn behandelingen door iemand en deze zei dat hier niks mis mee is en een prima behandeling geef. mijn zelfvertrouwen had er zelfs onder te lijden met die samen werking met podotherapeuten. ik stop ermee omdat het niets uithaald. hier hebben de podotherapeuten ook een eigen medisch pedicure. en hierdoor ben ik er veel kwijt geraakt door mooie praatjes. een enkele idd moest ook ertegen praten om bij mij te mogen blijven. ze proberen op hele rare reden om ze binnen de deur te houden. echt provoet kappen ermee ik voel mij bedonderd.
   
  Belinda Biskop en voetenmiep vinden dit leuk.
 4. Jolanda Hofland

  Jolanda Hofland LEKKER BEZIG

  Berichten:
  3
  Ontvangen Likes:
  7
  Trophy Punten:
  29
  Ik ben er ook mee gestopt. Zag het al niet zitten en heb het een poosje geprobeerd.
  De Podo informeerde bij een van mijn cliënten of alles goed verliep met de betaling. Ze zei, ik betaal zelf maar een kleine bijdrage voor cosmetische aanvulling. Is die Podo heel erg tekeer gegaan en zou mij op het matje roepen. Ze moet nog bellen. Ik vind dit een zeer onprofessionele houding en bovendien voegt het niks toe aan verbeterde voetzorg. Ik moet ook lang op mijn uitbetalingen wachten. Er zullen echt wel goede podotherapeuten zijn, maar helaas heb ik een minder integere getroffen.
  Ondanks dat ik Medisch pedicure ben is het behandelen van Diabeten niet mijn favoriete behandeling. Ook vind ik het erg jammer dat er sommige collega's neerbuigend doen over pedicures ++ , vaak zijn dit pedicures met jarenlange ervaring die heel goed werk leveren. Het leukst vind ik cosmetische uitbreidingen, specialistische technieken en voetreflexmassage. Ik verzorg ook lichaamsmassages en gezichtsbehandelingen. Iedereen is anders en het belangrijkste is iets doen waar je zelf achter kunt staat en waar je energie van krijgt. Voor mij gaf het opzeggen van het contract een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.
   
 5. A. Dehghan Kohan

  A. Dehghan Kohan KOMT OP GANG

  Berichten:
  2
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  17
  Ik heb in het eerste jaar hetzelfde probleem gehad als die van Thea en die kost me heel veel stres en was vreselijk vermoeiend. Toen heb ik na een jaar de samen werking met die Podotherapeut gestopt. Daarna met andere podotherapeuten begon te werken. Ik werk nu met 2 podotherapeuten samen en het gaat goed. Tevens de behandelingskosten dat we van de podotherapeuten krijgen is best laag terwijl dat alles wordt het duurder en de kosten van de cursussen die we als medisch pedicure moeten volgen, en toch zo lang moeten wachten voor de betaling. Hopelijk zou er een veranderingen plaats vinden.
   
 6. JM. Bijlsma-Vos

  JM. Bijlsma-Vos ACTIEF LID

  Berichten:
  152
  Ontvangen Likes:
  54
  Trophy Punten:
  99
  Ik heb geen problemen met het Martini. Het loopt niet heel soepel, maar er zijn nu mooie programma's, waardoor ik elke dag mijn behandelingen kan declareren. Ik heb 50 cliënten wel allemaal meestal al van mij zelf. Elke maand in de 2de week staat het geld op mijn rekening.
  Met de huidige secretaresse hier in Delfzijl lopen de gesprekken in elk geval normaal en niet veel anders dan met de assistenten van de huisartsen.
  Die vereenvoudigen dit jaar ook hen manier van werken. Iedereen zat met opstart moeilijkheden. en als iedereen zijn schouders er onder zet wordt het van zelf wat. Terug draaien gebeurt echt niet.Ik heb alle jaren geld bij gevraagd aan mijn cliënten en slechts weinigen hebben geprotesteerd. Goed, die mochten iemand anders zoeken.Ik heb ruim 100 diabetische cliënten, 4 contracten en fijn vind ik het niet, maar het is niet anders.Van onze kant niet meewerken verandert echt niets aan het systeem.
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: