Column Karin: Netwerken voor een open dag

 1. karin05

  karin05 KOMT OP GANG

  Berichten:
  18
  Ontvangen Likes:
  4
  Trophy Punten:
  19
  De sportschool waar ik altijd sport is verhuisd naar een mooiere en grotere locatie. Reden voor hen om een open dag te organiseren.

  De eigenaren Monique en Marco Smink vonden het een leuk idee om lokale ondernemers, waar ze een binding mee hebben, de kans te geven zichzelf met hun bedrijf te presenteren tijdens deze dag.

  Omdat ik nog lang geen volle agenda heb, ik ben pas net in augustus 2016 begonnen, was ik heel blij met deze kans.

  Maar ja, wat ga je dan laten zien op zo’n dag? Ik wilde niet ter plaatse een voetencheck uitvoeren. Mijn ervaring is dat niet iedereen zomaar even zijn schoenen uittrekt om eventuele voetproblemen te laten zien.

  Dan maar afspraken aanbieden voor een gratis en vrijblijvende voetencheck bij mij in de praktijk. En als ze tijdens de open dag gelijk een afspraak maakten voor een behandeling, kregen ze € 5,00 korting.
  Voor de roeiwedstrijd die gehouden werd had ik zowel voor de heren- als de damescompetitie een gratis pedicurebehandeling beschikbaar gesteld als prijs.

  Omdat ik heel graag werk met de Honing crèmes van Imkerij La Reine heb ik Dorien Vorstman van La Reine benaderd. Zij kwam met het idee een formulier te ontwerpen voor het aanbieden van de voetenchecks. Na een paar keer heen en weer mailen, heeft zij een leuke flyer laten maken en deze mij cadeau gedaan. Een vrolijke afbeelding die uitnodigt om te lezen en met ruimte voor mijn contactgegevens.

  *tekst gaat verder onder de foto
  IMG_2123.jpg IMG_2122.jpg


  Ook heb ik Nanda van ’t Spijker van Wandelwol gemaild, ook zo’n fijn product. Zij heeft bij mijn bestelling extra folders en een zakje Alpacawol gedaan.

  Op mijn laptop vertoonde ik een diapresentatie van foto’s van mijn praktijk en voorbeelden van resultaten van pedicurebehandelingen, nagelreparaties, wratverwijdering etc.

  Naast de Wandelwol en de La Reine crèmes had ik mijn stemvork, monofilament, schoenmaatmeter, de blauwe enveloppe van het UMC Radboud Nijmegen tbv schimmeldiagnostiek, een tube mesitran, fungieclear en naloc op de tafel uitgestald.

  Hierdoor kwamen de vragen vanzelf en heb ik veel kunnen vertellen over wat een (medisch) pedicure kan betekenen voor voeten en voetproblemen.

  Ook was er een ondernemer aanwezig die sportkleding en sportschoenen verkoopt. Hij vertelde regelmatig te horen van voetballers etc met voetproblemen. Toen ik hem vertelde dat momenteel de opleiding Medisch Sportpedicure te volgen wilde hij heel graag mijn visitekaartjes meenemen.

  Aan het einde van deze leuke dag, waarin ik veel heb kunnen vertellen over mijn werk en de producten die ik gebruik en verkoop, ging ik naar huis met een agenda met nieuwe afspraken voor behandelingen en voor voetenchecks.

  Groetjes!

  Medisch pedicure,
  Karin van den Breul

  IMG_2111.JPG IMG_2118.JPG
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 mrt 2017
  willeke willemsen en Juliette vinden dit leuk.
 2. Juliette

  Juliette Coördinator Admin Team Admin Team Vraagbaak Team ProVoet Poule

  Berichten:
  1.376
  Ontvangen Likes:
  592
  Trophy Punten:
  154
  karin05 vindt dit leuk.
 3. Angelica Selting

  Angelica Selting KOMT OP GANG

  Berichten:
  7
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  17
  Wat goed Karin, heb zelf ook deze week contact gehad met een sportschool en hoop dat ze het een goed plan vinden,daar krijg ik nog bericht over. Ben zelf nog aan het bedenken hoe ik dat aanpak en wat ik mee neem om een leuke uitnodigende tafel klaar te zetten. Maar aan jouw voorbeeld heb ik ook wat aan. Wens je verder heel veel succes.
   
 4. karin05

  karin05 KOMT OP GANG

  Berichten:
  18
  Ontvangen Likes:
  4
  Trophy Punten:
  19
  Dank je, jij ook veel succes.
   
  Angelica Selting vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: