Nieuws: Pedicure Groothandel 't Gooi staat met stand op de Regiodag Noord-Holland (18 maart)

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  Pedicure Groothandel Het Gooi uit Weesp is ook aanwezig met een stand op dePedicure.nl Regiodag Noord-Holland in Hoorn op zaterdag 18 maart (goed bereikbaar vanuit Flevoland en Friesland over de bruggen).

  Pedicure Groothandel Het Gooi uit Weesp
  Wij zijn een groothandel met een breed assortiment. Enkele merken die wij verkopen zijn: Puur Vera, Suda Care, Hypogeen, SWP, HFL, Camillen60, Laufwunder en Gehwol. Daarnaast bieden wij andere producten die voor een professionele voetverzorgingspraktijk nodig zijn. Op de Regiodag tonen wij u Puur Vera Voetverzorgingsproducten. Nieuw in het assortiment is de Puur Vera Honing Kaneel voetcrème (Hollands Fabricaat, bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor Diabetici). Ook kunt u bij ons in Weesp (onder de rook van Amsterdam) terecht voor diverse workshops/trainingen en opleidingen. Wij zijn een leslocatie van Pediroda. Hier wordt ook onder andere de opleiding medisch pedicure gegeven.
  O.a. op de stand: ontvangt u 10% kennismakingskorting op Puur Vera


  Links bij dit artikel
  - Bekijk het programma: www.depedicure.nl/regiodagnoordholland

  - Meer over Pedicure Groothandel Het Gooi: http://pedicuregroothandel-hetgooi.nl

  - Bestel hier je gratis (!) kaart voor de dag: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-depedicurenl-regiodag-noord-holland-2017-31220113199

  - Bestel hier je voucher voor de Regiolunch met 50% korting als je ProVoet lid bent: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.

  zandhetgooisite.png
   
  Rosa vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: