Nieuws: Ganesja Fits All aanwezig op Regiodag Noord-Holland, zaterdag 18 maart

 1. Nienke

  Nienke TOP LID

  Berichten:
  1.078
  Ontvangen Likes:
  440
  Trophy Punten:
  190
  Ganesja Fits All is ook aanwezig met een stand op dePedicure.nl Regiodag Noord-Holland in Hoorn op zaterdag 18 maart (goed bereikbaar vanuit Flevoland en Friesland over de bruggen).

  Ganesja Fits All
  Ganesja Fits All is al 17 jaar toonaangevend met haar bedrijfskleding voor onder andere schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, pedicures en kappers. Ganesja levert onder andere standaardkleding van Haen in polyester/katoen. Verschillende modellen, kleuren, met rits of met knopen. Kortom veel keus. Daarnaast is er steeds meer vraag naar kleding, aangepast aan de wensen van de pedicure. Ganesja onderscheidt zich van andere bedrijfskledingleveranciers op de volgende punten:
  - Modelkeuze. Modieuze comfortabel zittende kleding.
  - Keuze in stofkwaliteiten. Polyester voor vlekvrije kleurechte kleding. Polyester/katoen voor wasbaarheid bij hogere temperaturen.
  - Aanpassing op de standaard modellen.
  - 200% persoonlijke aandacht. Dat is wat steeds belangrijker wordt in onze branche.
  - Levering van kwalitatief hoogwaardige accessoires zoals wafeldekens, stoelhoezen, bandeau’s, kompresdoeken en handdoeken in vele kleuren en kwaliteiten.
  De klant kan via de webshop bestellen. voorkeur gaat uit echter naar het persoonlijke contact via de telefoon of een bezoek bij ons bedrijf in Wijdewormer. Bel even van tevoren, dan hebben wij de koffie klaar!


  Links bij dit artikel
  - Bekijk het programma: www.depedicure.nl/regiodagnoordholland

  - Meer over Ganesja Fits All: www.ganesja.nl

  - Bestel hier je gratis (!) kaart voor de dag: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-depedicurenl-regiodag-noord-holland-2017-31220113199

  - Bestel hier je voucher voor de Regiolunch met 50% korting als je ProVoet lid bent: www.provoet.nl/activiteitenprogramma.

  zandganesjasite.png
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: