Recensie: Pedyx diabetische voetencrème

 1. Jolette

  Jolette ACTIEF LID ProVoet Poule

  Berichten:
  389
  Ontvangen Likes:
  86
  Trophy Punten:
  99
  Deze voetencrème helpt bij problemen aan de voeten, die kunnen optreden bij diabetes patiënten: koude voeten met een bleke, dunne en glanzende huid. Het unieke aan deze speciale voetencrème voor diabetes zijn de speciale bestanddelen: paardenkastanje en vlier.

  pedyx créme.jpg
  Een tube van 100 ml kost € 10,95 inclusief BTW.

  Op een beurs kwam ik deze voetencrème tegen en omdat ik met natuurlijke producten wilde werken sprak me dit aan. Ook het feit dat deze crème niet in winkels wordt verkocht was voor mij belangrijk. Ik wil namelijk iets goeds verkopen wat niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar is.

  Werkwijze van het product
  Ik gebruik dit product dus altijd voor mijn diabetes patiënten, het is makkelijk uit te smeren en trekt snel in. Hierdoor is de wachttijd alvorens ze hun sokken weer aan kunnen trekken kort. Dit heeft zo ook zijn voordelen voor het thuisgebruik, men is dan eerder geneigd om het product te gebruiken omdat het niet al te lang duurt voor het ingetrokken is. Belangrijk is wel dat je de crème altijd in “opwaartse” richting smeert en niet tussen de tenen. Dit met als doel om wondjes te voorkomen.

  Door de bestanddelen paardenkastanje en vlier kan deze crème ook preventief gebruikt worden om de dunne huid steviger te maken, zodat er minder snel verwondingen kunnen optreden. Ik heb meerdere (vaak oudere) klanten zonder diabetes, maar met een erg dunne huid die er “perkamentachtig “ uitziet.

  Pedyx créme 2.jpg

  Samenvattend
  Uit ervaring kan ik zeggen dat door frequent gebruik van deze crème de huid er stukken beter van is geworden. De huid glanst minder en is elastischer geworden, waardoor er minder snel wondjes ontstaan.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 29 jan 2015
  alma en Zlata vinden dit leuk.
 2. Juliette

  Juliette Coördinator Admin Team Admin Team Vraagbaak Team ProVoet Poule

  Berichten:
  1.376
  Ontvangen Likes:
  592
  Trophy Punten:
  154
  Bedankt, goede tip! Ik ga het ook eens uitprobereren!
   
 3. evelien

  evelien ACTIEF LID Regiodagen Team

  Berichten:
  69
  Ontvangen Likes:
  27
  Trophy Punten:
  59
  Ik zal het eens uitproberen. Nog een tip waar je dit het beste kunt kopen?
   
 4. Jolette

  Jolette ACTIEF LID ProVoet Poule

  Berichten:
  389
  Ontvangen Likes:
  86
  Trophy Punten:
  99
  Ik bestel die meestal bij MSK, ik geloof dat Slenders die ook heeft.
   
 5. Wilma Bosch Pedicure

  Wilma Bosch Pedicure KOMT OP GANG

  Berichten:
  7
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  17
  Ben deze creme zelf gaan gebruiken,heb 1 voet die erg droog en schilferig is en ben diabeet.Zag deze staan bij MSK denk kan het altijd proberen.Van alles al geprobeerd en deze creme doet het goed.Wrijf ze dagelijks in en houdt het ongeveer tot 4 weken onder controle dan is het echt gedaan.
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: