Profiel: Shoefresh (Productlijn)

 1. Shoefresh

  Shoefresh KOMT OP GANG Productlijn

  Berichten:
  6
  Ontvangen Likes:
  1
  Trophy Punten:
  19
  Over Shoefresh

  Begin 2014 hebben we de Shoefresh schoenverfrisser / schoenendroger op de markt gebracht. De Shoefresh stelt mensen in staat om binnen een half uur weer droge schoenen te hebben die vrij zijn van stank, schimmels en bacteriën. In eerste instantie hebben we ons vooral op gezinnen en sporters gericht. En met succes: inmiddels maken duizenden gezinnen gebruik van de Shoefresh.

  Pedicures hebben later zelf ontdekt dat de Shoefresh ook voor hen erg interessant is. Ze bieden hun cliënten extra service door tijdens de behandeling van de voeten ook de schoenen te behandelen.

  Begin 2016 hebben we twee nieuwe producten geïntroduceerd. De Shoefresh inlegzolen - een ideale inlegzool voor sporters, mensen met zweetvoeten en mensen die gevoelig zijn voor het oplopen van voetschimmel / kalknagels. En de Shoefresh schoenenzak - een hulpmiddel om open schoenen optimaal te verfrissen en te drogen op de Shoefresh.


  Productaanbod

  Met de Shoefresh, een uniek apparaat dat schoenen desinfecteert en droogt, verrassen pedicures hun cliënten door tijdens de behandeling van de voeten ook de schoenen te behandelen. Klanten reageren enthousiast als ze na een behandeling in frisse, droge en verwarmde schoenen de praktijk verlaten. Zeker als het buiten koud is. Ook is de Shoefresh een onmisbare schakel geworden in het behandelplan voor cliënten met voetschimmel en kalknagels, om de kans op herbesmetting vanuit schoenen te verkleinen.

  Inmiddels bieden meer dan 2000 pedicures in Nederland en België hun cliënten deze extra service. Klanten reageren enthousiast als ze na een behandeling in frisse, droge en verwarmde schoenen de praktijk verlaten. Sinds kort kunnen pedicures ook een zuiltje bestellen met een werkende Shoefresh erop. Op deze manier is de extra service van schoenen reinigen en drogen professioneel in uw praktijk opgezet. Voor meer informatie zie: www.shoefresh.eu


  Contactgegevens

  Shoebrand B.V.
  Postbus 143
  5060 AC Oisterwijk
  Nederland
  Telefoon: +31 (0)13 762 04 60
  E-mail: info@shoefresh.eu
  Website: www.shoefresh.eu
  Facebook: www.facebook.com/shoefresh

  zandshoefreshsite.png
   
 2. lowenthalpedicure

  lowenthalpedicure TOP LID Quiz Team

  Berichten:
  468
  Ontvangen Likes:
  256
  Trophy Punten:
  129
  Staan jullie 10-11 dec bij MSK?
   
  Githa Beisterveld vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: