Profiel: Geitenboterbalsem (Productlijn)

 1. Geitenboterbalsem

  Geitenboterbalsem LEKKER BEZIG Productlijn

  Berichten:
  11
  Ontvangen Likes:
  10
  Trophy Punten:
  29
  Over Geitenboterbalsem

  Geitenboterbalsem is een eenmanszaak van Masseur Marco Burgers en sinds juni 2016 ben ik de importeur van deze unieke en voor Nederland nieuwe balsem/crème op basis van Geitenboter, Aloë Vera & Olijfolie. Ruim een jaar geleden had ik een pot balsem gekocht op een biologische streekmarkt in Zuid Duitsland en deze fijne balsem was een verademing voor mijn (extreem) droge voeten. Al na enkele dagen waren mijn voeten veel minder droog, en vrijwel geen kloven meer. Wat een verademing , na jarenlang verschillende producten te hebben geprobeerd had ik eindelijk de crème die echt werkte en waar mijn gevoelige huid echt blij van werd. Inmiddels ben ik de trotse importeur en verkoop het via markten, winkels en in de webshop www.geitenboterbalsem.nl waar tevens een aparte inlogpagina is voor o.a. pedicures die tegen groothandel prijzen kunnen inkopen.


  Productaanbod

  Onze fijne en unieke huidverzorging producten , naar ambachtelijk Tiroler recept en op basis van Geitenboter zijn geschikt voor ieder huidtype, zowel de normale, een gecombineerde huid als een vette huid maar vooral voor de droge, gevoelige, geïrriteerde en vochtarme huid. Daarnaast kan het ook gebruikt worden op eczeem en psoriasis plekken. Het is absoluut géén geneesmiddel, maar verzacht, kalmeert en ondersteund. De producten (Balsem, Crème en Lotion) bevatten geen parfum, parabenen, minerale olie en kunnen in principe uw huid niet verder irriteren.

  Onze producten moet u gewoon zelf ervaren, het is totaal anders dan een gemiddelde crème of zalf die op de markt zijn. Omdat Geitenboter smelt op 37 graden (dus lichaamstemperatuur) smelt het meteen op de huid en trekt diep in de huid zonder een vet laagje achter te laten en plakt niet. Veel vettige crèmes leggen alleen maar een laagje op de huid , sluiten deze af maar de waardevolle werkstoffen en vitaminen en mineralen uit de biologische geitenmelk moeten natuurlijk goed intrekken om hun werk te kunnen doen. Geitenmelk bevat meer dan 70 meervoudige vetzuren. Het heeft een hoog gehalte aan vitaminen (A, B1, B2, C en D), is rijk aan mineralen (Calcium, Kalium, Natrium, Magnesium, Fosfor) en vochthoudende bestanddelen als Panthenol. De in Geitenboter voorkomende Linolzuur heeft een positieve invloed op een droge huid en ondersteunt de regeneratie van de geïrriteerde huid en maakt deze weer soepel en geeft het zijn natuurlijke glans terug.


  Contactgegevens

  Geitenboterbalsem
  Normastraat 8
  7323 TT Apeldoorn
  Telefoon: 06-19398112
  E-mail: info@geitenboterbalsem.nl
  Website: www.geitenboterbalsem.nl


  [​IMG]
   
  Laatst bewerkt: 5 sep 2016
 2. Een Stap Verder

  Een Stap Verder LEKKER BEZIG

  Berichten:
  37
  Ontvangen Likes:
  11
  Trophy Punten:
  34
  Heb net de website bezocht, mooi product, wil dit zeker proberen.
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: