Nieuws: Padipuur keratine socks

 1. Padipuur

  Padipuur KOMT OP GANG Productlijn

  Berichten:
  6
  Ontvangen Likes:
  2
  Trophy Punten:
  7
  [​IMG]

  Martijn eigenaar van Padipuur vertelt:

  Het nieuwe product waar ik de laatste twee jaar druk mee bezig ben zijn de keratine sokken, dit zijn plastic créme hoesjes die je als een sok om de voet heen doet. Deze zogenoemde sokken bevatten natuurlijke keratine. Zoals je vast wel geleerd hebt in je opleiding weet je dat natuurlijke keratine een belangrijke bouwsteen is voor de versterking van de huid en nagels. Keratine is namelijk een vezeleiwit. Als pedicure heb je vaak te maken met cliënten met een droge huid, kloven en afbrekende nagels. Daarvoor kan deze eenvoudige keratine behandeling een goede oplossing zijn.

  Voordelen van keratine sokken ten opzichte van een paraffine pakking!
  De keratine sokken van Padipuur zijn een effectieve en gemakkelijke manier om kloven, de droge huid en nagels te behandelen. Het product bevat dan ook alles om een cosmetische behandeling mee uit te voeren. Een voordeel is dat je geen water hoeft te gebruiken tijdens de behandeling met dit product, waardoor je niet hoeft te kliederen. Daarnaast voedt het de nagels en huid wat als het ware voor een beschermlaag zorgt. Naast de keratine in het product die plantaardig is, bevatten de keratine sokken ook copaiba olie, Lipex preact en vitamine E. Door de copaiba olie is het ook geschikt voor de oudere huid én tegen schimmelnagels.

  Hoe werken keratine sokken?
  [​IMG]

  Hartstikke interessant natuurlijk zo een nieuw product, maar ik hoor je al denken; hoe werkt het dan? Je brengt de sokken simpelweg aan om de voeten en masseert de crème in, vergelijkbaar met een voetscrub. Een tip is wel om de sokken allereerst voor te verwarmen, dat zorgt ervoor dat het lekker aanvoelt voor de cliënt. Dit zou met een handdoekenwarmer kunnen als je deze hebt. Vervolgens pak je de voet in met een warme handdoek en laat je het tien minuten inwerken. Tijdens het inwerken kun je eventueel de nagels al behandelen door de topjes van de sokken open te scheuren. Dan kun je dus de nagels en nagelriemen alvast behandelen, terwijl de cliënt nog geniet van de behandeling. Je kunt de sokken ten slotte binnenstebuiten uittrekken, waarna je de crème kunt inmasseren. Eventueel kun je vanaf dit moment de behandeling nog aanvullen met een voetmassage, het behoort immers tot de cosmetische voetverzorging. Als je vervolgens nog nagellak of Nail Art wilt aanbrengen moet je de nagels natuurlijk wel even ontvetten. Ook als er van te voren nagellak op de voeten zit verwijder je dit eerst even.

  Keratine sokken bestellen
  Ben je benieuwd naar de sokken? De eerste 100 aanvragers ontvangen een gratis proefproduct! Op deze manier kan je zelf de werking en voordelen van het product ervaren en testen, zonder investering.
  Ook kun je de keratine sokken zelf eenvoudig bestellen op de website. www.padipuur.nl Dit product is er ook in de vorm van handschoenen voor manicures, de keratine handschoenen.

  Stuur je adresgegevens voor een gratis tester naar: info@padipuur.nl met als vermelding waarom jou dit handig lijkt in jouw bedrijf.

  Meer informatie over het merk en het product vind je op de website: www.padipuur.nl of neem gerust contact op met onderstaande bedrijfsgegevens:

  Padipuur
  Mail: info@padipuur.nl
  Telefoon: 070-5179588
   

  Bijgevoegde bestanden:

  Rosa en wen vinden dit leuk.
 2. wen

  wen LEKKER BEZIG Deelnemer Disinall Quiz 2017

  Berichten:
  64
  Ontvangen Likes:
  18
  Trophy Punten:
  44
  wil graag meer weten ik stuur u een mailtje.
   
 3. BarreVoets Cuijk

  BarreVoets Cuijk LEKKER BEZIG

  Berichten:
  13
  Ontvangen Likes:
  8
  Trophy Punten:
  29
  Fijn produkt!
   
 4. wen

  wen LEKKER BEZIG Deelnemer Disinall Quiz 2017

  Berichten:
  64
  Ontvangen Likes:
  18
  Trophy Punten:
  44
  Zeker weten heb het uit geprobeerd bij me zelf en ik ga zeker gebruiken in me salon...

  Sent from my SM-G920F using dePedicure.nl mobile app
   
  lowenthalpedicure vindt dit leuk.
 5. lowenthalpedicure

  lowenthalpedicure TOP LID Quiz Team

  Berichten:
  467
  Ontvangen Likes:
  254
  Trophy Punten:
  129
 6. Astrid_67

  Astrid_67 Voetverzorging Laarbeek

  Berichten:
  30
  Ontvangen Likes:
  16
  Trophy Punten:
  34
  Ik lees hier steeds vaker over. Zit nu te twijfelen over een starters pakket paraffine spray aan te schaffen of Keratine sokjes. :huh:
   
 7. Astrid_67

  Astrid_67 Voetverzorging Laarbeek

  Berichten:
  30
  Ontvangen Likes:
  16
  Trophy Punten:
  34
  Ik heb nu en paraffine en de keratine sokjes en handschoentjes. Mijn voorkeur gaat echt uit naar de keratine. Heerlijk product en makkelijk in gebruik.
   
  lowenthalpedicure vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: