Profiel: De Leestafel (Tijdschriften)

 1. De Leestafel

  De Leestafel KOMT OP GANG Productlijn

  Berichten:
  4
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  18
  Over De Leestafel

  De Leestafel maakt deel uit van de DLT Media Groep, de marktleider in het leveren van tijdschriften aan bedrijven en instellingen met een wacht- of receptieruimte. Wij leveren aan een grote diversiteit bedrijven en instellingen waaronder kapsalons, huisartsen, tandartsen, ziekenhuizen, hotels, fitness clubs, pedicures en bieden deze service aan in Nederland sinds 1998 en in Engeland sinds 2002. Daarnaast is DLT Media actief in Ierland en Zuid Afrika.

  Of het nu om een klein bedrijf of een grote organisatie gaat, DLT Media heeft een groot aantal services waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn. Daarnaast bespaart u bij ons veel tijd en ruim 80% op de winkelprijs.

  Op dit moment besparen meer dan 25.000 bedrijven en instellingen tijd en geld door hun tijdschriften via De Leestafel te ontvangen!


  Productaanbod

  De Leestafel biedt tijdschriftenpakketten aan welke maandelijks geleverd worden. U kunt al voor slechts €15,95 per maand een tijdschriftenpakket ontvangen met minimaal 15 tijdschriften. Wij hebben een ruim assortiment tijdschriften uit diverse categorieën. Hierdoor kunnen we altijd een uitgebalanceerd pakket aanbieden.

  Bij De Leestafel kunt u kiezen uit een vooraf samengesteld Leestafelpakket welke geschikt is voor uw bedrijf of u kunt zelf uw eigen pakket samenstellen.

  U ontvangt nieuwe tijdschriften van de voorlaatste editie die na ontvangst uw eigendom blijven. Wij leveren vooral tijdschriften waarbij de factor tijd minder relevant is dan bijvoorbeeld de wekelijkse tijdschriften. De tijdschriften worden in origineel staat in een stevige doos via Post NL aan u geleverd.


  Contactgegevens

  De Leestafel
  Kryptonstraat 2
  2718 TD Zoetermeer
  Telefoon: +31 (0)79 316 2051
  E-mail: sales@deleestafel.nl
  Website: www.deleestafel.nl

  zanddeleestafelsite.png
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: