Profiel: Clean & Green (pedicure groothandel)

 1. Clean&Green

  Clean&Green NIEUW LID Groothandel

  Berichten:
  1
  Ontvangen Likes:
  1
  Trophy Punten:
  1
  Over Clean & Green

  Wij zijn een bedrijf dat UV-sterilisatoren ontwikkelt, produceert en verkoopt. Alle producten met het doel om middels UV-licht in een hele specifieke frequentie, bacteriën en schimmels te doden.

  De producten gaan van UV-tandenborstelsterilisators, UV-gebits/hoorapparaat sterilisators, UV-huishoudsterilisators (tegen huisstofmijt), UV-speensterilisator tot UV en UV-ozon schoensterilisators. Het assortiment wordt ieder jaar uitgebreid.


  Productinformatie

  Wij zijn gespecialiseerd in UV-schoensterilisators. Het UV-licht in een specifieke frequentie verstoort het DNA van bacteriën en schimmels, waardoor die afsterven. Alle schoenen en laarzen zitten boordevol bacteriën en schimmels. Die veroorzaken veel problemen, zoals voetschimmel, kalknagels en ook stinkende sportschoenen. Al die problemen kunnen opgelost worden door gebruik te maken van een UV-schoensterilisator.

  Wij hebben een UV-schoensterilisator in ons programma die er 30 minuten over doet om de bacteriën en schimmels te doden. Hij droogt en verwarmt schoenen tegelijkertijd. Daarna moet u ZELF de stekker uit het stopcontact trekken, hij stopt dus niet automatisch.

  De UV-ozon schoensterilisator is een uniek product. Hij doodt in 10 minuten alle bacteriën en schimmels die op dat moment in je schoenen zitten. Daarna gaat de UV-lamp uit en gaat de set drogen en verwarmen. Hij slaat na verloop van tijd vanzelf af, is dus volautomatisch, een gemaks-product.

  Er is een test-rapport aanwezig om al het bovenstaande te bewijzen.

  Beide producten zijn bij de meeste groothandelaren te koop, maar men kan ook altijd rechtstreeks bij ons bestellen tegen dezelfde prijzen. Bestellingen worden binnen een paar dagen uitgeleverd, alles is op voorraad.


  Contactgegevens

  Clean & Green (Bea de Kort)
  Esdoornlaan 45 B
  4902 TN Oosterhout
  Telefoon: 06-55758120 of +32-474531024
  E-mail: info@cleanengreen.eu
  Website: www.cleanengreenshop.nl/nl


  [​IMG]
   
  Anita Stigter vindt dit leuk.
 2. Anita Stigter

  Anita Stigter KOMT OP GANG

  Berichten:
  16
  Ontvangen Likes:
  2
  Trophy Punten:
  19
  Hoi Bea,
  Ik heb zeer tevreden klanten over de Uv/Ozon schoen sterilisator.zelf gebruik ik deze ook voor oa mn wrk en sportschoenen.
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: