Recensie: HFL Roselan + Dermoleen ||****

 1. Esther Verdonk

  Esther Verdonk 'Stilstand is achteruitgang'

  Berichten:
  161
  Ontvangen Likes:
  83
  Trophy Punten:
  105
  Ik heb 2 producten van het bekende merk HFL mogen testen. Hoewel ik ‘het bekende merk’ schrijf, had ik er nog nooit mee gewerkt, wel van gehoord. Wanneer je zoekt op het forum op huidklachten, komt er bijna altijd wel iemand met een HFL product naar voren. Blijkbaar leeft het product in de pedicure wereld, dat maakte mij extra nieuwsgierig.

  Ik heb de HFL Roselan en HFL Dermoleen getest, althans de cliënt heeft het getest. Zoals je op de foto kunt zien, ontbreekt het niet aan informatie. Dat is het eerste dat me opvalt wanneer ik het pakket ontvang. Naast de crèmes die getest gaan worden, is ook een berg aan informatiefolders en proefjes bijgevoegd. Het lijkt wel een cadeautje. De informatie heb ik doorgenomen. Helder, mooi vormgegeven en het belooft nogal wat.

  HFL test.jpg

  Product informatie van de leverancier:

  Roselan

  Voor verzorging van de bijzonder droge huid.

  Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid over het gehele lichaam. Deze zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

  Heeft u een droge , ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème. Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

  Werking:

  De Roselan balm is op basis van zuiver Lanoline dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe schrale en geprikkelde huid verzorgt.

  Dit mag door diabetische patiënten gebruikt worden!

  Dermoleen

  Voor de bescherming en hydratatie van de droge huid.

  Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve cosmetische verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen crème verzorgd een goede ph waarde en is vochtregulerend. De Dermoleen crème is uitstekend te gebruiken over het gehele lichaam.

  Heeft u een droge, ruwe en rode gevoelige huid, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Roselan Zalf.

  Verpakking: tube 125 ml.

  De cliënt die ik voor deze producte heb uitgekozen is een sportieve man van 38 jaar. Meneer heeft altijd kloven en een droge huid. Ik heb hem geadviseerd Roselan in de ochtend aan te brengen en Dermoleen in de avond. Meneer is vaak op reis voor zijn werk, waardoor hij niet elke dag het product heeft toegepast, maar ondanks dat … mag het resultaat er zijn. Laat staan wanneer hij wel elke dag zou smeren.

  HFL test resultaat.jpg

  Ervaring van de cliënt met de producten:

  “Hij vindt de producten niet vet aanvoelen en makkelijk smeren. Zijn voorkeur gaat uit naar de Dermoleen crème, deze vindt hij prettiger in gebruik. Roselan vond hij ‘agressief’ aanvoelen. Er ontstonden velletjes op zijn handen na gebruik van Roselan (dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de Salicyl). Zelf heeft hij het idee dat zijn voeten meer moe aanvoelen na het aanbrengen van Dermoleen, alsof het afsluit.

  Ondanks deze opmerkingen, was hij toch positief. Ik kreeg de crémes niet terug, want hij wilde ze opmaken :)

  Er moeten sterren worden gegeven aan het product, wat ik in deze lastig vind, omdat de producten 5 sterren krijgen voor het resultaat, maar 3 sterren voor het gevoel na opbrengen. Al met al komt het op een mooie 4 sterren!

  Esther Verdonk | medisch pedicure praktijk Voeture
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 jul 2016
  Mona, HFL Laboratories en Nienke vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: