Profiel: Nail Care Manon (Groothandel)

 1. Nail Care Manon

  Nail Care Manon KOMT OP GANG Opleider Groothandel

  Berichten:
  2
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  7
  Over Nail Care Manon

  Manon Barrau volgde vijftien jaar geleden de opleiding tot nagelstyliste. Na het behalen van haar diploma begon ze een nagelstudio in Baarn. Al snel werd Nail Care Manon een begrip in de nagelbranche. In 2007 opende Manon een groothandel in Eemnes, dit bleek al snel een succes. Sinds 2011 is Nail Care Manon terug in Baarn. De salon en de groothandel zitten sindsdien in één pand. Inmiddels kunt u bij Nail Care Manon terecht bij de nagelstudio, pedicure, schoonheidsspecialiste, spray tanning en kapsalon. Ook worden hier allerlei cursussen en trainingen gegeven. In de afgelopen vijftien jaar bezocht Manon nationale en internationale beurzen en heeft veel kennis opgedaan. Ze wil zich steeds blijven ontwikkelen en streeft naar innovatie binnen de nagelbranche.


  Productaanbod Nail Care Manon

  Sinds januari 2013 heeft Manon haar eigen gellijn ontwikkeld, genaamd NCM, wat staat voor Nail Care Manon. Alle producten zijn geheel zelf ontwikkeld. De producten zijn eerst uitvoerig getest, waar nodig aangepast en opnieuw getest, voordat de gellijn gelanceerd werd. Alleen de allerbeste producten zijn goed genoeg voor NCM. De kwaliteit van de producten is niet het enige dat telt, ook de uitstraling en de verpakking zijn erg belangrijk bij NCM.

  De gellijn NCM bestaat uit verschillende producten: een Soak-off Lak Gel, een Bouwgel en een All In One Sculpture Clear Gel.

  De NCM Soak-Off Lak Gel geeft twee tot vier weken mooie verzorgde nagels op de handen, op de voeten blijft deze zelfs zes tot acht weken mooi zitten. Deze lak is verkrijgbaar in diverse kleuren en in French Manicure. De NCM Soak-Off Lak Gel verstevigt de natuurlijke nagel en is in tien minuten af te weken, ook heeft u achteraf geen last van dun gevijlde nagels.

  De NCM Bouwgel is makkelijk aan te brengen en hardt zeer snel uit. Hierdoor duurt een behandeling korter en kunnen er meer behandelingen op een dag gedaan worden. De NCM Bouwgel is een zeer sterke gel met een blijvende hoogglans.

  De NCM All In One Sculpture Clear Gel maakt het mogelijk om met een simpele techniek elke teennagel te corrigeren. Deze elastische kunststof is het antwoord op mycosenagels, stootnagels, ingegroeide nagels en gebroken nagels. Daarnaast is het product geheel transparant voor een ultieme schimmelcontrole.


  Opleidingsaanbod Nail Care Manon

  Nail Care Manon biedt verschillende opleidingen en trainingen aan voor nagelstylistes en pedicures. Bekijk hun opleidingsaanbod hier: www.depedicure.nl/index.php?threads/20371

  Contactgegevens

  Nail Care Manon
  Faas Eliaslaan 30a
  3742AT Baarn
  Telefoon: 035-5411034
  Website: www.nailcaremanon.nl
  E-mail: info@nailcaremanon.nl
  Facebook: https://www.facebook.com/nailcaremanon
  Instagram: https://www.instagram.com/nailcaremanon
  Pinterest: https://nl.pinterest.com/nailcaremanon

  zandncmsite.png
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 mei 2016

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: