Profiel: CT International (Groothandel)

 1. CTinternational

  CTinternational KOMT OP GANG Opleider Groothandel

  Berichten:
  5
  Ontvangen Likes:
  2
  Trophy Punten:
  19
  Over CT International

  CT international is al 15 jaar een betrouwbare pedicure groothandel en leverancier van producten en opleidingen voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche. Tot onze klanten behoren zowel Medische en Cosmetische Pedicures, Schoonheidsspecialistes en Nagelstylistes.

  Als groothandel leveren wij niet alleen een breed assortiment verbruiksartikelen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een complete saloninrichting, korte workshop of opleiding. Bestellen kan via de webshop of in onze ruime winkel in Zwolle.

  Als eerste in Nederland ontwikkelde CT international een specifieke workshop om professionele pedicures wegwijs te maken in de grote collectie pedicurefrezen. Door het inzetten van specifieke frezen kunnen verschillende werkzaamheden efficiënter en sneller worden uitgevoerd. Tijdens onze workshops belichten wij ook de nieuwe innovaties op dit gebied en hoe u deze kunt toepassen in uw praktijk.

  Wij streven er naar om altijd objectief, maar vooral praktijkgericht advies te geven. Graag nodigen wij u uit om onze showroom & leslocatie in Zwolle te bezoeken. U bent van harte welkom.


  Productaanbod

  CT beauty opleidingen is een onderdeel van CT international en richt zich op beroepsopleidingen en workshops voor de uiterlijke verzorgingsbranche. Inmiddels na 14 jaar zijn onze cursusfaciliteiten behoorlijk uitgebreid. Kijk voor ons actuele aanbod op: http://www.ctinternational.nl/cursusagenda.

  Actuele informatie over ons cursusaanbod vind u op onze facebook pagina! Like deze en wij informeren u graag over onze nieuwe opleidingen.

  Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan centraal. Lesstof is belangrijk, maar wij kijken vooral ook naar de persoon achter de cursist, die na de opleiding graag succesvol wil ondernemen. Dat is ons uitgangspunt; een goed lopende praktijk.

  Al onze cursussen en workshops worden gegeven als beroepsopleiding. Voor de deelname aan de workshops ontvangt u na afloop een certificaat van deelname. Ook zijn er workshops waarvoor u accreditatiepunten ontvangt.

  Onze docenten zijn vakbekwaam en al jaren werkzaam in hun vak. Ze zijn gemotiveerd en enthousiast over hun vakgebied en op de hoogte van de laatste productontwikkelingen. Zij geven hun kennis graag aan u door.


  Contactinformatie

  Voltastraat 23
  8013 PM Zwolle
  Nederland

  Website: www.ctinternational.nl
  E-mail: info@ctinternational.nl
  Facebook: https://www.facebook.com/CT-international-Pedicuregroothandel-447251418814128/
  Telefoonnummer: 038-3333086

  zandctinternationalsite.png
   
 2. Rosa

  Rosa TOP LID

  Berichten:
  337
  Ontvangen Likes:
  128
  Trophy Punten:
  129
  Als jullie service ook optimaal (not) zou zijn,:huilen: dan wil ik jullie bovenstaand verhaal geloven.........
   
 3. Jettie

  Jettie LEKKER BEZIG

  Berichten:
  76
  Ontvangen Likes:
  22
  Trophy Punten:
  44
  Sluit me graag aan bij jullie verhaal. Ik heb ook hele positieve ervaringen met CT International
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: