Profiel: Papiopad (Productlijn)

 1. Papiopad

  Papiopad LEKKER BEZIG Productlijn

  Berichten:
  12
  Ontvangen Likes:
  7
  Trophy Punten:
  29
  Over Papiopad

  Papiopad is een product van Produvation BV. We zijn 10 jaar geleden opgericht als onderzoeksbedrijf om middelen te ontwikkelen voor de bestrijding van infecties door virussen.

  Een paar jaar geleden zijn we begonnen aan onderzoek om de besmetting met HPV – virussen van de baarmoeder, het voorstadium van baarmoederhalskanker, te bestrijden. We hebben toen ontdekt dat virussen goed bestreden kunnen worden met hitte. Door van buitenaf “lokale koorts” aan te brengen worden veel virussen onschadelijk gemaakt.

  Omdat wratten ook door het HPV virus worden veroorzaakt, is lokale verhitting uit diverse onderzoeken naar voren gekomen als een goed middel. Uit weer andere onderzoeken is naar voren gekomen dat infecties bijna altijd goed met lokale verhitting zijn te bestrijden. Dit geldt dus ook voor een schimmelinfectie zoals kalknagels.

  De komende jaren verwachten we, naast het op de markt brengen van goede en betaalbare behandelingen via professionals, ook doorbraken te kunnen realiseren op het gebied van baarmoederhalskanker en bijvoorbeeld rond MRSA.


  Productaanbod

  Papiopad is een herbruikbaar medisch hulpmiddel (Klasse I) als hittebehandeling tegen wratten en infecties. Een behandeling die thuis uitgevoerd kan worden.

  Papiopad Huid en Papiopad Voet zijn ontwikkeld als hittebehandeling tegen wratten. Door lokale koorts te creëren wordt het immuunsysteem ingeschakeld om het wrattenvirus aan te pakken en op celniveau het herstel stimuleert. De behandeling kan makkelijk thuis uitgevoerd worden en is natuurlijk zonder bijtende stoffen, snijden of bevriezing.

  Papiopad Nagel is ontwikkeld als hittebehandeling tegen kalk- en schimmelnagels. De hitte doodt de schimmels waardoor na enkele behandelingen een gezonde uitgroei van de nagel zichtbaar is. De behandeling is te vergelijken met lasertherapie, maar de Papiopad hittecompressen zijn veiliger, comfortabeler en goedkoper. Deze behandeling is ontwikkeld in combinatie met pedicurebezoek voor het monitoren van de gezonde uitgroei en de nazorg voor de nagels.


  Contactgegevens

  Louise Rahardjo
  Hooikade 13
  2627 AB Delft
  Telefoon: 085-4011932
  Website: www.papiopad.com
  E-mail: info@papiopad.com
  www.facebook.com.papiopads

  zandpapiopadsite.png
   
  Aveeva vindt dit leuk.
 2. Aveeva

  Aveeva LEKKER BEZIG

  Berichten:
  17
  Ontvangen Likes:
  6
  Trophy Punten:
  29
  Een klant van mij is de papioped aan het gebruiken voor een wrat achter op haar hiel. Ik kan zeggen dat hij idd aan het slinken is. Ze is nog te kort bezig om te kunnen zeggen dat hij verdwenen is, maar ik heb goede hoop. Ervaring mbt schimmelnagels heb ik nog niet...Iemand wel??
   
  Mutalib vindt dit leuk.
 3. voetjesverzorgt

  voetjesverzorgt TOP LID

  Berichten:
  214
  Ontvangen Likes:
  59
  Trophy Punten:
  100
  Ik ben ook benieuwd naar ervaringen.
  Heb de lezing in Horst gezien en was hier benieuwd naar.
   
  Mutalib vindt dit leuk.
 4. Mutalib

  Mutalib KOMT OP GANG

  Berichten:
  5
  Ontvangen Likes:
  3
  Trophy Punten:
  9
  Beste Aveeva,
  papiopad is nu samen met mij (laatste jaat studente huidtherapie aan de haagse hoge school) bezig met een onderzoek over voetwratten. Mocht je hiervior geinteresseerd zijn laat het mij weten dan stuur ik je alle informatie op. Ik heb ook een nieuw onderwerp geopend, en daar staat ook informatie op.
  Ik hoor graag snel van je.
  Mvg,
  T.mutalib
   
  feetCare4u vindt dit leuk.
 5. Mutalib

  Mutalib KOMT OP GANG

  Berichten:
  5
  Ontvangen Likes:
  3
  Trophy Punten:
  9
  Beste voetjesverzorgt,
  papiopad is nu samen met mij (laatste jaar studente huidtherapie aan de haagse hoge school) bezig met een onderzoek over voetwratten. Mocht je hiervoor geinteresseerd zijn laat het mij weten dan stuur ik je alle informatie op. Ik heb ook een nieuw onderwerp geopend, en daar staat ook informatie op.
  Ik hoor graag snel van je.
  Mvg,
  T.mutalib
   
  voetjesverzorgt vindt dit leuk.
 6. Saskia1981

  Saskia1981 KOMT OP GANG

  Berichten:
  25
  Ontvangen Likes:
  3
  Trophy Punten:
  19
  @Aveeva . Hoe is het verder gegaan met de voetwrat van je klant? Ga je verder met dit product?
   
  Evelien Wesselink vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: