Profiel: InsolePlus (Productlijn)

 1. InsolePlus

  InsolePlus NIEUW LID Productlijn

  Berichten:
  1
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  1
  Over InsolePlus

  InsolePlus is een jong en innovatief bedrijf dat werkt met gemotiveerde mensen en zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van steunzolen van hoogwaardige materialen. Als bedrijf zijn wij constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied zowel in het ontwerpen van steunzolen als in de keuze van de materialen. Er wordt veel tijd gestoken in vergaren van kennis, zowel van materialen als van het CAD-CAM systeem. Gewerkt wordt met het Programma Rhino om een 3-D model van uw steunzolen te maken.
  Podologen en podotherapeuten staan sterker met de expertise en producten van InsolePlus: steunzolen op maat door uw aangeleverd in Rhino of van blauwdruk of scan, topkwaliteit, snelle leveringen en altijd een scherpe prijs.


  Het productaanbod

  Voor de (Medisch)pedicure heeft InsolePlus verschillende zooloplossingen ontwikkeld die voor uw cliënt oplossingen bied voor verschillende voetproblemen.

  Basic
  De InsolePlus Basic is een custom-made (op maat gemaakte) drukontlastende zool die de oplossing bied voor veelvoorkomende voetklachten. Hierbij moeten we denken aan o.a.: overmatig callus, likdoorns en wratten, hamertenen, hallux valgus en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten. De InsolePlus Basic kan in iedere schoen met een uitneembaar voetbed gedragen worden, Bestelling via Blauwdruk (dynamisch en statisch) of voetscan.
  basic.jpg


  Comfort
  De InsolePlus Comfort, een comfortabele zool gevormd naar de voet van uw cliënt. Deze zool kan geleverd worden met voorvoetsteun en is voor de vermoeide voet, draagbaar in bijna iedere schoen. Bestelling via blauwdruk en schuimdoosafdruk.
  comfort.jpg


  Simplicity
  De InsolePlus Simplicity, tevens een custom-made zool, ter ontlasting van de voorvoet. Deze zool past door zijn elegantie en flexibiliteit in iedere schoen, denk hierbij ook aan de zomerschoenen waar over het algemeen weinig comfort in aangebracht is. De Simplicity bied zowel comfort voor de vermoeide en brandende voorvoet maar ook de wratten en likdoorns in de voorvoet kunnen hiermee ontlast worden. Bestelling via blauwdruk of voetscan.
  simplicity.jpg


  Doortjes
  Speciaal voor mensen met drukonlastende zolen heeft InsolePlus naast de reeds bekende zolen iets nieuws: slippers met een compleet op maakt gemaakt voetbed.

  De zomermaanden zijn voor mensen met steunzolen of drukontlastende zolen niet altijd fijn. De schoenen waar men de zolen in draagt zijn vaak erg warm, en slippers bieden niet de juiste ondersteuning.


  Contactinformatie

  InsolePlus, Dorien Roest
  Zwartveen 6
  2291NB Wateringen
  Telefoon: 0174 237376
  E-mail: info@insoleplus.nl
  Website: www.insoleplus.nl


  zandinsoleplussite.jpg
   
  Laatst bewerkt: 15 mrt 2016

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: