Profiel: IMGRO Medical & Beauty (pedicure groothandel)

 1. IMGRO Beauty

  IMGRO Beauty IMGRO Beauty , Vakgroothandel Groothandel

  Berichten:
  6
  Ontvangen Likes:
  1
  Trophy Punten:
  19
  Over Imgro Beauty

  Imgro Beauty is de meest complete groothandel voor de pedicure, schoonheidssalon en massagepraktijk voor Nederland en Belgie. Bij Imgro Beauty vinden vakmensen in de uiterlijke verzorging alles onder 1 " dak ". Met 2 echte afhaalwinkels die bijna elke dag open zijn en een uitgebreide website staat Imgro Beauty altijd voor u klaar.

  Imgro Beauty is een vaktechnische groothandel met een online website en daar heeft u baat bij!

  De producten bij Imgro Beauty zijn scherp geprijsd. Alle prijzen zijn bepaald onder concurrentie binnen de open markt en daarmee is Imgro Beauty voor u altijd scherp geprijsd. Imgro Beauty levert binnen Nederland franco vanaf € 60.00 exclusief BTW. Naast de meeste bekende merken levert Imgro de eigen merken voor de pedicuremarkt onder de merknamen Dimanche , Ureumline en Digital Antidruk.


  Productaanbod Imgro Beauty

  - Imgro levert voor de pedicure alle benodigdheden voor de salon en praktijk. Alle bekende merken voor voetenzorg als Laufwunder, Gehwol, Ureumline, Camille, Dimanche Classic en Samenwerkende Pedicures. Tevens Swann Morton, Orthofex, Busch, Volatile, Chi en een groot scala aan tangen en instrumenten.

  - Voor problemen en zelfzorg bij nagel- en huidschimmel levert Imgro Beauty een groot assortiment zoals Mykored, Mesitran, Mycocure, Myk-1 en Fudes, maar ook alle artikelen binnen de bekende merken zoals bij Gehwol. Speciaal aanbevolen worden de producten van Ureumline tegen kalknagels en droge voetenhuid. Hiervan zijn zelfs monsters beschikbaar.

  - Pedicuremotoren leveren wij van o.a. Orthofex tegen een heel redelijke prijs. Ook voor onderhoud en service kunt u bij Imgro Beauty dagelijks terecht. Frezen en slijpmaterialen komen grotendeels van Busch, zodat de kwaliteit gewaarborgd is . Imgro levert meer dan 400 soorten frezen uit voorraad.

  - Naast een breed scala aan standaard antidruk materialen als ringen, vellen en schuimbuizen is het assortiment van Digital Antidruk gericht op de professionele markt.

  - Disposabels en desinfectanten staan in de winkels van Imgro centraal in de aandacht. Alleen al van de handschoenen kan de pedicure kiezen uit minstens 10 soorten latex en vinyl in allerlei maten. Bij Imgro Beauty hanteren wij een zo veel mogelijk vast assortiment, zodat u bij uw volgende bestelling niet lang hoeft te zoeken naar uw producten.

  - Bij Imgro Beauty worden ook allerlei cursussen gegeven voor de voetverzorger. Uiteraard hebben wij standaard de materialen uit de cursus op voorraad in onze winkels.


  Contactinformatie

  IMGRO Beauty
  Einsteinstraat 7-9
  2181 AA Hillegom
  Tel: 0252-527242

  Openingstijden van maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00

  IMGRO’s Beauty
  Kraaienhorst 54-56
  2011 NX Haarlem
  Tel: 023-5323582

  Openingstijden van maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 en op zaterdag: 10.00-16.00

  imgro@allesvoordesalon.com
  www.allesvoordesalon.com


  Hillegom Binnen-2.jpg

  IMGRO Hillegom Buitenkant.JPG
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 nov 2015

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: