Profiel: Oil'n More (Productlijn)

 1. OilnMore

  OilnMore KOMT OP GANG Productlijn

  Berichten:
  4
  Ontvangen Likes:
  4
  Trophy Punten:
  9
  Over Oil'n More

  Als pedicure ben ik bezig geweest om een product te vinden welke meerdere voetproblemen kon oplossen. Vanaf 2007 ben ik aan de gang gegaan met diverse oliën samen te voegen en te testen bij mijn eigen cliënten.

  In 2014 werden de plannen omtrent mijn producten serieuzer en ben er samen met een apotheker naar gaan kijken en heb het een en ander verfijnt. Inmiddels zit er al een jaar patent op de producten en werken we samen met twee onderzoeksbureaus welke de producten uitgebreid testen.

  In een jaar tijd hebben we onze producten mede door de samenwerking met Interfoot te Leerdam, die distribiteur is van Oil ’n More, al heel wat flacons mogen verkopen.

  Het productaanbod

  De milde formule
  is een huid- en nagelverzorgingsproduct. Deze wordt aanbevolen bij droge huid, lichte huidirritaties tussen de tenen en verzorging van nagels.
  De samenstelling in deze formule bestaat uit olijfolie, tea treeolie, citroenolie, eucalyptusolie en Manuka honing. Het verzorgt de droge huid van zowel het lichaam als de voeten en wordt goed opgenomen door de huid.

  De extra formule is een verzorgingsproduct dat is samengesteld voor de droge/schilferige huid, extreme huidirritatie tussen de tenen en kalknagels.
  Deze formule bevat een krachtige range van tea treeolie, citroenolie, eucalyptusolie en Manuka honing, die samen een bacterie bestrijdende en verzorgende werking hebben.

  Beide producten zijn verkrijgbaar in 60 ml (bij afname van 12 een gratis toonbankdisplay) en in 250 ml salonflacon (deze uitsluitend voor gebruik in de praktijk).

  Body / massage oil ‘Harmony 55’

  Deze body / massage olie is een verzorgende product. De inhoud is 300 ml en de ingrediënten bestaan uit o.a. uit olijfolie, kaneelolie, lemongrasolie, tea treeolie, rozemarijnolie, lavendelolie, amandelolie en macadamiaolie.

  Dit product is goed te gebruiken na het douchen en tevens uitstekend geschikt voor lichaamsmassage.

  Body scrub ‘Harmony 55’

  Dit product is een verzorgende scrub. Het is uitstekend te gebruiken bij een droge huid en het zuiveren van de huid. De inhoud is 150 ml, de ingrediënten bestaan o.a. uit fijne suiker, olijfolie, kaneelolie, lemongrasolie, tea treeolie, rozemarijnolie, lavendelolie, amandelolie en macadamiaolie.

  Contactinformatie

  Oil 'n More/ AN-DT Feetcare
  C.p. Asha Debi Tewari
  Talingstraat 38
  6921WE Duiven
  Tel: 06-12742365
  Website: www.oilnmore.nl

  Distributeur Oil 'n More
  Interfoot Leerdam BV
  C.p. Maarten Kroon
  Industrieweg 7
  4143HP Leerdam
  Tel: 0345-633121
  Website: www.interfoot.nl

  zandoilnmoresite.jpg
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 sep 2016

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: