Profiel: Podiamed (pedicure groothandel)

 1. Podiamed

  Podiamed LEKKER BEZIG Opleider Groothandel

  Berichten:
  46
  Ontvangen Likes:
  11
  Trophy Punten:
  34
  Over Podiamed

  Al meer dan 25 jaar is Podiamed een succesvolle onderneming in de Voetzorg. We bedienen een breed spectrum aan voetzorgverleners, schoonheidsspecialistes, nagelstylisten en masseurs met een enorm assortiment aan producten. Het assortiment wordt continu aangepast aan de vraag uit de markt. We werken al jarenlang keihard aan onze klantenrelaties. Eigenlijk op een oer Hollandse manier: de koffie staat altijd klaar en voor iedereen is er een persoonlijk woord. Dat recept mag oud zijn, maar voor ons is het de manier om in de huidige digitalisering contact te houden met onze klanten.

  Met de recente professionaliseringsslag in de markt van de Voetzorg zijn we zeer actief om de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Op onze locatie in Rotterdam verzorgen we veel cursussen en opleidingen in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstituten. Zo zijn we een gast locatie voor de specialisatie opleidingen oncologisch Voetzorg verlener en geriatrisch Voetzorg verlener. Met onze centrale ligging, gratis parkeerplaatsen, gastvrijheid en marktkennis hopen wij onze clientèle nog lang te kunnen ondersteunen.


  Productaanbod Podiamed


  Het productaanbod van Podiamed binnen de voetverzorging is groot en uitgebreid. Naast alle standaard producten en pedicure motoren zijn we als groothandel steeds op zoek naar nieuwe innovatieve producten in de Voetzorg branche. Steeds beter vinden we onze weg in de gecompliceerde wetgeving rondom producten, die nodig zijn voor de medische voetzorgverlening. Ondertussen hebben we diverse producten met een medisch klasse 1 hulpmiddel in het assortiment.

  Naast de verkoop van producten streven wij ernaar om de juiste ondersteuning en informatie te verstrekken aan onze clientèle d.m.v. gratis workshops of gewoon begeleiding in onze zaak. Het product aanbod voor de voetzorgverlener omvat diverse productlijnen, materialen voor medisch pedicure en disposables. Aan het einde van het eerste kwartaal hopen we onze webshop online te hebben om u nog beter van dienst te kunnen zijn.


  Opleidingsaanbod Podiamed

  Naast een groothandel biedt Podiamed ook opleidingen. Lees meer informatie daarover en bekijk het opleidingsaanbod: www.depedicure.nl/index.php?threads/20361


  Contactinformatie


  Podiamed
  Dotterbloemstraat 20
  3053 JV Rotterdam

  Email: info@podiamed.nl
  Website: www.podiamed.nl
  Webshop: webshop.podiamed.nl
  Tel: 010 – 4612002

  zandsitepodiamed.jpg

   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 mei 2016
  Pedicure hilda kors en Lette vinden dit leuk.
 2. Lette

  Lette LEKKER BEZIG

  Berichten:
  9
  Ontvangen Likes:
  6
  Trophy Punten:
  29
  Ik koop niet vaak op internet. Vind het fijn om de dingen zelf in handen te hebben,Bij podiamed kun je veel informatie krijgen en curcussen volgen. Het is voor mij ook niet ver weg,
  Ga zo door Jolanda
   
  Lotus opleidingen vindt dit leuk.
 3. Podiamed

  Podiamed LEKKER BEZIG Opleider Groothandel

  Berichten:
  46
  Ontvangen Likes:
  11
  Trophy Punten:
  34
  Dank u voor uw lieve woorden. Inderdaad proberen we zo ouderwets mogelijk te zijn met een persoonlijke benadering voor iedereen. Maar ook bij ons staat de tijd niet stil en hebben we sinds kort een webshop voor degene die daar behoefte aan hebben. Uiteraard blijft de winkel en het telefonisch bestellen gewoon bestaan. We merken zelf dat ook daar nog veel behoefte aan is. Op deze manier proberen we voor ieder wat wils te bieden.
   
 4. Voetvisie

  Voetvisie KOMT OP GANG

  Berichten:
  2
  Ontvangen Likes:
  1
  Trophy Punten:
  19
  Een top service!!
   
 5. Podiamed

  Podiamed LEKKER BEZIG Opleider Groothandel

  Berichten:
  46
  Ontvangen Likes:
  11
  Trophy Punten:
  34
  Daar doen we het voor dank u voor de lieve woorden
   
 6. Lotus opleidingen

  Lotus opleidingen KOMT OP GANG

  Berichten:
  1
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  7
  Voor ons de beste die er is, zou niet weten wat wij nog meer zouden willen.
   
 7. Amigurumi

  Amigurumi KOMT OP GANG

  Berichten:
  1
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  17
  Professionele, eerlijke en superklantvriendelijke groothandel. Altijd een plezier om er te komen! Ga zo door Jolanda en team!
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: