Profiel: LCN Cosmetics (pedicure groothandel)

 1. LCNcosmetics

  LCNcosmetics KOMT OP GANG Groothandel

  Berichten:
  6
  Ontvangen Likes:
  4
  Trophy Punten:
  18
  Over LCN Cosmetics

  Welkom in de wereld van LCN Cosmetics. Meer dan 3.500 producten van professionals voor de professionals. Miljoenen gebruikers van LCN wereldwijd, kennen en waarderen de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van LCN producten. Met meer dan 30 jaar continu voortgang en onderzoek hebben hier aan bijgedragen. Als totaalleverancier voor professionals in de uiterlijke verzorgingsbranche, leveren wij aan duizenden tevreden professionals in Nederland en ver daar buiten.

  Voordelen:
  • breed assortiment
  • talrijke specifieke producten
  • uitgebreide dienstverlening
  • talrijke inzetmogelijkheden voor uw instituut
  • optimale klantenbinding
  • omvangrijke bijscholingsmogelijkheden

  Productinformatie

  LCN Cosmetics bevat een breed assortiment aan voetverzorgingsproducten alsook branchegerelateerde producten zoals o.a. hand-, nagel- en spa wellnessverzorging. Voor iedere huidbehoefte van de voet heeft LCN een oplossing! Of het nu gaat om een basisverzorging of specifieke producten voor een extreem droge huid, LCN heeft het allemaal.

  In Nederland is onze corrigerende en kiemdodende teennagelgel genaamd “LCN Wilde-Pedique silver plus” zeer populair. Wilde-Pedique silver plus is een elastische 1-fase kunststof die zich optimaal aan de afwikkeling van de voet aanpast. De “plus” staat voor een bijzondere anti-mycotische toevoeging. Door de toevoeging van de werkstof microzilver wordt onze Wilde-Pedique silver plus op bijzondere wijze veredeld. Deze innovatieve teennagelgel bezit een antibacteriële werking die aan dit edelmetaal wordt toegekend.


  Contactgegevens

  MBcare/LCN Cosmetics
  Kerkweg 155
  6155 KM Puth (regio sittard/geleen)
  Tel: 046-443 37 36
  Web: www.lcn-shop.nl / www.lcn-cosmetics.nl
  Mail: info@lcn-cosmetics.nl
  Facebook: LCN Benelux

  zandlcncosmeticssite.jpg
   
  A.M.Dunk, ghizlane en joke Hielema vinden dit leuk.
 2. Saskia1981

  Saskia1981 KOMT OP GANG

  Berichten:
  25
  Ontvangen Likes:
  3
  Trophy Punten:
  19
  @ LCNcosmetics. Begrijp ik uit bovenstaande goed dat je deze nagellak kunt gebruiken wanneer je last hebt van mycosenagels? Dit is toch niet bevorderlijk voor de genezing hiervan? Of begrijp ik het nu verkeerd?
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: