Profiel: ProNails (Productlijn)

 1. ProNails

  ProNails KOMT OP GANG Productlijn

  Berichten:
  8
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  17
  Over ProNails

  ProNails creërt hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit en biedt een buitengewone service op gebied van opleiding en bedrijfsondersteuning. Onze partners zijn uitsluitend professionele schoonheids- en nagelstylistes. Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde ProNails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten- enkel verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

  ProNails betekent een perfecte match tussen Kwaliteit en Betrouwbaarheid aan de ene kant en Inspiratie en Plezier aan de andere kant. Het merk is ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden en de garantie te bieden dat u altijd in aanraking blijft met de huidige en toekomstige modieuze kleuren & trends.

  Het merk ProNails is een synthese van individuele schoonheid en samenwerking met professionals. Door voortdurende ontwikkeling, streeft ProNails er naar om de nieuwe wereldleider te worden als merk in hand- en voetverzorging, met uitgebreide, diverse en luxe productlijnen voor hand-, nagel- en voetverzorging.

  Het productaanbod

  ProNails Foot Care:


  ProNails Foot Care biedt een complete lijn van professionele voetverzorgingsproducten en middelen, en zelfs producten om thuis te gebruiken. Tijdens de voetverzorgingsbehandeling kan u ook gebruik maken van de complementerende ProNails Perfect Manicure nagelverzorgingsproducten en de Natural Nail Care lijn.

  Sopolish, semi-permanente nagellak:

  Sopolish is het meest gewilde product op de markt. Het is het ideale product voor vrouwen die maar liefst veertien dagen lang willen genieten van perfect gelakte nagels. Sopolish is duurzaam, mooi en geeft extra sterkte aan de nagel. Bovendien wordt een langdurige glans verzekerd. Gedaan met gebroken, gespleten of gescheurde nagels! Deze semi-permanente nagellak wordt aangebracht in minder dan 30 minuten, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Sopolish weekt af in 10 minuten en kan daarna opnieuw aangebracht worden.

  Naast de Foot Care lijn en Sopolish heeft ProNails ook een Hand & Nail Care lijn, producten voor nagelstyling: gels, gellak kleuren, acryl, nail-art producten en tools die u bij nagelstyling nodig heeft.

  Contactinformatie

  ProNails Nederland
  Voorerf 5
  4824 GM Breda

  076 75 04 867
  breda@pronails.nl
  www.pronails.nl
  facebook.com/pronails.nederland

  zandpronailssite.jpg
   
 2. ProNails

  ProNails KOMT OP GANG Productlijn

  Berichten:
  8
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  17
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: