Profiel: Hallux

 1. Hallux-Groep

  Hallux-Groep NIEUW LID Opleider

  Berichten:
  2
  Ontvangen Likes:
  0
  Trophy Punten:
  2
  Over Hallux

  Hallux is een samenwerkingsverband voor en door podotherapeuten en is opgericht in 2008 door podotherapeut Mano de Kok. Sinds 2013 is podotherapeut Erik van Beek mededirecteur van Hallux. Beide podotherapeuten hebben uitgebreide en jarenlange ervaring in het vakgebied. Ze hebben zelf meerdere podotherapiepraktijken onder hun hoede. Dit zijn de praktijken Hallux Van Beek & De Kok in West-Brabant en de Drechtsteden-regio. Deze gebundelde ervaring als ondernemende podotherapeuten zetten beide directeuren in voor hun eigen cliënten en voor het verder versterken en uitrollen van het Hallux franchiseconcept.

  De podotherapeuten van Hallux willen de wereld helpen door mensen ervan bewust te maken dat wandelen en bewegen gezond is voor lichaam en geest. Als er door een verkeerd functioneren van de voet klachten ontstaan aan de voeten, knieën, heupen of onderrug, heeft Hallux alles in huis om zijn cliënten te helpen.

  De missie van Hallux is: De wereld gezonder en gelukkiger maken.


  Aanbod:


  Als uw voeten niet correct functioneren, kan dit leiden tot klachten aan de voeten zelf, aan je knieën, heupen of je onderrug. Podotherapiepraktijken van de Hallux Groep hebben alle kennis en disciplines in huis om je klachten te herkennen en te verhelpen. Voor sommige heel specifieke kennis werken wij samen met andere voetexperts, zoals orthopeden.

  Je kan bij Hallux terecht voor:

  · advies over je voeten, schoenen of je trainingsschema,
  · individueel aangemeten zolen,
  · standaardzolen (via diverse verkooppunten),
  · orthopedische schoenen,
  · advies en begeleiding bij een chirurgische ingreep.

  Podotherapie voor bedrijven:
  Lopen en staan je medewerkers veel? En leidt dat tot fysieke klachten en uiteindelijk tot een (hoog) ziekteverzuim? Dragen je medewerkers veiligheidsschoenen? Met de digitale Hallux voetenscan halen we de pijnpunten boven. Ondernemers besparen veel geld en werknemers vinden het plezier weer terug.


  Ben jij een ondernemende voetexpert? Sluit je dan aan.
  Heb je een vraag over podotherapie of over Hallux? Stuur dan een e-mail.


  Contactinformatie

  Hallux Groep
  Heuvel 21
  4901 KB Oosterhout

  T 088 – 345 6 511
  www.hallux-groep.nl
  www.facebook.com/halluxgroep
  www.twitter.com/HalluxGroep

  Schermafbeelding 2015-12-25 om 13.10.14.png
   

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: