Profiel: Wingfoot (pedicure groothandel)

 1. Wingfoot

  Wingfoot LEKKER BEZIG Groothandel

  Berichten:
  13
  Ontvangen Likes:
  6
  Trophy Punten:
  29
  Over Wingfoot

  Wingfoot levert als groothandel een uitgebreid assortiment specialistische producten. Ondernemers in de vakgroep voetverzorging zoals pedicures, podotherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn de doelgroep. Naast online verkopen, is het ook mogelijk ons bedrijf een bezoek te brengen. Service en specialisatie zijn onze kenmerken, terwijl een goede prijs/kwaliteitsverhouding onze marketing tool is.


  Product aanbod Wingfoot

  Onze specialisatie richt zich op productgroepen zoals pedicuremotoren, pedicureapparaten, saloninrichting, crèmes, verband, disposables, meubilair, enz. Tevens hebben we een breed assortiment aan eeltbehandelingsproducten die we aanbieden onder de merknaam Wingkuur en hebben we een eigen productlijn praktijkstoelen onder de naam Podostyle.

  Samen met lesinstituut Kaledi verzorgen we opleidingen op het gebied van professionele voetverzorging. Een samenwerking die een volledig lesprogramma oplevert met Basisopleidingen, opleiding voor Medisch Pedicure, diverse accreditatiecursussen en kennisworkshops.


  Contactinformatie

  Wingfoot
  De Hanekampen 50-52
  9411XM Beilen
  Telefoon +31 (0)593 370388
  Telefoon +31 (0)644928189
  E-mail info@wingfoot.eu

  www.wingkuur.nl
  www.winfoot.eu
  www.podostyle.nl  wingfoot site.png
   
  Jacqueline Pedicure 232 en Moniek vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina


Partners van dePedicure.nl: